+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У прокуратурі відбулись засідання міжвідомчих груп з пріоритетних напрямів прокурорської діяльності

У прокуратурі відбулись засідання міжвідомчих груп з пріоритетних напрямів прокурорської діяльності
13769 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 серпня в Донецькій обласній прокуратурі відбулись робочі зустрічі з питань протидії злочинам у сфері земельних правовідносин та стану запобігання, виявлення і припинення нелегальної діяльності АЗС і АГЗП.

У заходах взяли участь заступник керівника Донецької обласної прокуратури Ірина Куценко, начальники відділів апарату облпрокуратури, керівники окружних прокуратур, представники УСР в Донецькій області ДСР Національної поліції України, головних управлінь ГУНП, ДПС, ДФС, ДСНС, Держгеокадастру, Держпродспоживслужби та Державної екологічної інспекції в Донецькій області, Східного міжрегіонального управління державної служби України з питань праці і ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Представники однієї з міжвідомчих груп обговорили проблемні питання під час здійснення представницьких повноважень та досудового розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із незаконною забудовою узбережжя Азовського моря. Особливу увагу приділили порушенням природоохоронного законодавства під час незаконного використання земельних ділянок водного фонду, що входять до території Національного природного парку «Меотида».

У ході засідання міжвідомчої групи з питань протидії нелегальній діяльності АЗС та АГЗП, заступник керівника обласної прокуратури разом із головою робочої групи заслухали звіти учасників засідання щодо результатів роботи по вказаному напряму. Так, з початку 2021 року, правоохоронцями припинено діяльність 16 АЗС та місць зберігання пального, з незаконного обігу вилучено 333,4 тон бензину та дизельного палива на суму 8,7 млн грн.

Проаналізувавши проблематику роботи незаконних автозаправних станцій на території області, учасники зустрічі обговорили необхідність активізації сумісної роботи з викриття фактів продажу паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості.

Наприкінці зустрічі, міжвідомчі групи розробили низку дієвих заходів, спрямованих на зменшення правопорушень по вказаним напрямам.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео