+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Репродуктологія – це сфера медицини, присвячена репродуктивному здоров’ю людини

Репродуктологія – це сфера медицини, присвячена репродуктивному здоров’ю людини
196448 ПЕРЕГЛЯДІВ

Репродуктологія вивчає як нормально функціонуючу  репродуктивну  систему, так і її патології, в першу чергу безпліддя, як чоловіче так і жіноче. Основна ціль репродуктології  заключається в тому, щоб завагітніти.

Репродуктологія в Києві в наш час дуже розвинена, адже за статистикою приблизно 10 відсотків жінок у віці від 18 до 44 років мають труднощі із зачаттям або збереженням вагітності. У всьому світі від 8 до 12 відсотків пар відчувають проблеми з фертильністю.

Тому саме лікар репродуктолог  покликаний знайти в кожній безплідній подружній парі індивідуальний шлях до вирішення проблеми. Шляхів може бути багато. Лікарі часто стикаються з тим, що на первинному прийомі пацієнти розповідають про своє бачення питання,  вивчають проблему в інтернеті, спілкуються на форумах, отримують багато не потрібної та недостовірної інформації, роблять помилкові висновки.

Репродуктологія Київ : Діагностика

Найважливіше в лікуванні безпліддя- діагностика. В центрах репродуктології Києва сучасне обладнання, власна лабораторія,а  професійний досвід спеціалістів дозволяють провести комплексне обстеження жіночого та чоловічого організму, та з точністю виявити причину.

Для установки точного діагнозу репродуктології можуть бути призначені ультразвукові обстеження, лапароскопія, розширена  імунограма. Якщо в репродуктивних  органах не виявлено патологічних відхилень, назначається тест на сумісництво клітин

Репродуктологія Київ : Коли необхідно звернутись на прийом до лікаря?

Для багатьох пар звернення до репродуктолога є останнім шансом народити здорову дитину. Саме  тому пацієнтами спеціаліста є бездітні пари. Приводом звернення до репродуктолога буде:

  • Наявність генетичних хвороб
  • Наявність ендокреничних захворювань
  • Неможливість завагітніти протягом  року, за умови регулярного статевого життя 
  • Наявність спайок та інших патологій жіночих репродуктивних органів
  • Кілька зроблених раніше абортів

Крім цього, лікар проведе обстеження та призначить терапію при збоях менструального циклу  чи малій рухливості сперматозоїдів.

Безплідні пари – це особливий контингент пацієнтів. Це подружжя, що пройшло великий шлях невдач і розчарувань, з глибокою  душевною  травмою, у них сформувалася недовіра до лікарів, дехто зіткнувся з грубим ставленням до себе. Тому репродуктолог  у таких ситуаціях покликаний не лише обстежити та дати повчання щодо лікування безплідності, а й розвіяти страхи, сумніви, вислухати, заспокоїти та дати зрозуміти, що результат буде обов’язково  добрим.

Та нажаль не завжди вагітність виходить з першої спроби  репродуктолога  допомогти реалізувати репродуктивну функцію. Доводиться  чекати і знову пробувати. На плечі репродуктолога лягає не лише відповідальність за проведення програм  з  лікування безпліддя, а й разом з пацієнтами вийти з труднощів, емоційно налаштувати на перемогу, не дати опустити руки  та втратити впевненість у собі, стимулювати подружжя продовжувати боротися за щастя бути батьками.

 

Теги: Репродуктологія Київ,Репродуктологія,медичний центр сімейної та продуктивної медицини,НАТІВІТА,лікар-репродуктолог,Донорська програма,Сурогатне материнство,Каріотип,ІКСІ,ІCSІ

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео