+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Інформаційне агентство : Найсильніші рукопашники Служби судової охорони готуються у Вінниці до Всеукраїнського турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України

Інформаційне агентство : Найсильніші рукопашники Служби судової охорони готуються у Вінниці до Всеукраїнського турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України
12308 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Вінниці триває підготовка збірної команди Служби судової охорони до Всеукраїнського турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України.
24 співробітники з територіальних управлінь Служби судової охорони у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Хмельницькій областях, у м. Києві та Київській області відточують свою майстерність на спортивних об’єктах Територіального управління Служби у Вінницький області.
Основою збірної команди судових охоронців є переможці та призери Чемпіонату з рукопашного бою на першість Служби судової охорони, який пройшов на початку липня у Вінниці.
Своїм досвідом участі у змаганнях з рукопашного бою діляться найдосвідченіші майстри цього прикладного виду спорту: майстер спорту з самбо та рукопашного бою, віце-президент Федерації рукопашного бою Івано-Франківської області, начальник відділу Територіального управління Служби у Івано-Франківській області полковник Служби судової охорони Дмитро Таргонін, володарі ІІ дану з рукопашного бою, начальник Територіального управління Служби у Вінницький області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус та начальник Навчального центру Служби судової охорони підполковник Служби судової охорони Руслан Кривоніс.
- Рукопашний бій – це баланс техніки, витривалості, швидкості й сили. Тому кожне тренування наших збірників складається із статичних та динамічних вправ, а також відпрацювання бойових технік, - зазначив тренер збірної полковник Служби судової охорони Дмитро Таргонін.
Він також додав, що розвинені навички для ближнього бою, міцний моральний дух, вміння керувати власним тілом як єдиним злагодженим механізмом – це саме ті необхідні складові для успішної участі наших збірників на турнірі з рукопашного бою на Кубок Президента України.
До слова, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою на Кубок Президента України проходитиме у столичному Палаці спорту 20–21 серпня.
Участь у ньому візьмуть збірні команди силових і правоохоронних відомств України: Управління державної охорони України, Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Збройних Сил України, Державного бюро розслідувань, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Служби судової охорони, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної кримінально-виконавчої служби України, Державної фіскальної служби України, Національного антикорупційного бюро України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та інших.
Учасники турніру виборюватимуть нагороди в різних вагових категоріях у двох розділах: дозований контакт (особисто-командні) та демонстрація техніки (командні).

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео