+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Судові охоронці Чернігівщини взяли під захист черговий об’єкт судової влади – Корюківський районний суд

Судові охоронці Чернігівщини взяли під захист черговий об’єкт судової влади – Корюківський районний суд
228972 ПЕРЕГЛЯДІВ

Другий за тиждень, 14-й в області та 527-й в Україні, – це про Корюківський районний суд, який сьогодні, 8 червня, перейшов під надійний захист Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівський області.
Привітати судових охоронців та колектив установи із цією подією до суду завітав міський голова Корюківської міської ради Ратан Ахмедов.
Начальник Територіального управління Служби у Чернігівський області полковник Служби судової охорони Олександр Рибак подякував меру міста та голові Корюківського районного суду Юрієві Кутовому за підтримку ініціатив судових охоронців і розуміння важливості процесів, які нині відбуваються в системі правосуддя.
Він зауважив, що судові охоронці вже довели свою професійність та компетентність на інших об’єктах судової влади, а відсьогодні якісно новий рівень безпеки зможуть відчути й судді, працівники апарату та відвідувачі Корюківського районного суду.
- Чітке дотримання законодавчих вимог, правил та регламентів – основа професійної підготовки наших співробітників. Розуміючи, що здебільшого суд є територією конфлікту, важливо вміти адекватно зреагувати на будь-яку ситуацію. Тому велику увагу приділяємо моральним якостям співробітників. Адже перший, хто зустрічає і задає настрій відвідувачам, – це судовий охоронець, – зазначив полковник Служби судової охорони Олександр Рибак.
Ратан Ахмедов наголосив на важливості події як для працівників апарату суду, так і для всієї Корюківської громади.
- Сьогоднішній захід ви розпочали з патріотичного вітання: “Слава Україні! Героям слава!”. Тож хочу вам побажати гідно нести службу на варті правосуддя в ім’я нашої країни, в ім’я верховенства права в Україні. У добру путь! – резюмував міський голова.
За доброю традицією Служби судової охорони, жіночому колективові взятого під охорону суду подарували квіти.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео