+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Які мотиви має Росія?

Які мотиви має Росія?
62871 ПЕРЕГЛЯДІВ


Російська Федерація не виконала вимоги Віденського документа ОБСЄ про заходи зміцнення довіри та безпеки, а також проігнорувала засідання .


У середу, 7 квітня Україною був активований Віденський документ ОБСЄ 2011 року про заходи зміцнення довіри та безпеки. Елементами довіри передбачено завчасне інформування про будь-які види військової діяльності, наприклад як перекидання військ чи проведення навчань. Згідно цього документу, був направлений запит, для отримання інформації стосовно активності уздовж кордону України, військ Російської Федерації. На даний момент, а саме 12 квітня, Україна не отримала відповідей, а лише посилання на те, що уздовж кордонів та тимчасово окупованих територій не було військової присутності. Також згідно документу, можна відстеження формувань для оцінки правильності наданої про них інформації. Надана інформація Російською Федерацією не є правдивою, адже наявність військової апаратури, ні для кого не секрет.


Дії з боку Російської Федерації можна розцінювати, як чергове підтвердження своїх намірів, стосовно бажання продовжувати військові дії та спричиняти погрози силою в бік України.
Міністерство закордонних справ України закликають російську сторону відвести війська від кордону з Україною, також зупинити войовничу риторику і дезінформацію. Час почати добросовісне виконання положеннь Мінських домовленостей та її зобов’язання за Віденським документом ОБСЄ.


У субботу, 10 квітня, Україною був задіяний параграф 16 Віденського документа. Було засідання з приводу російських військ. Оскільки була помічена незапланована активність збройних сил Російської Федерації. Проте, Росія не погодилася брати участь у спеціальному засіданні в ОБСЄ. Україна та інші країни-учасниці хотіли отримати пояснення щодо військової активності Російської Федерації біля українського кордону. Про відмову стало відомо з соціальної мережі – Твіттер. З офіційного акаунту у Постійному представництві Литовської Республіки у міжнародних організаціях у Відні.


Залишається питання, що буде далі, як Україні бути у такій ситуації? Адже на момент, до кордонів України прибувають нові війська, так у Воронезькій області було виявлено російський табір , великих маштабів з не менш великою кількістю бронетехніки, крім цього було помічено більше десяти десантних катерів і суден Каспійської флотилії, які були спрямовані в Чорне море. Це дії Росії, а представники України налаштовані на перемир’я.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео