+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У прокуратурі обговорено основні проблемні питання роботи з протидії корупції поза межами кримінального провадження

У прокуратурі обговорено основні проблемні питання роботи з протидії корупції поза межами кримінального провадження
16110 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 березня 2021 року під головуванням заступника керівника Донецької обласної прокуратури Ірини Куценко проведено «круглий стіл» з проблемних питань роботи щодо протидії корупції поза межами кримінального провадження.

Участь у заході взяли начальник відділу Донецької обласної прокуратури, суддя-секретар палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду, представники НАЗК, ТУ Державної судової адміністрації України в Донецькій області, УСР в Донецькій області та Донецького управління ДВБ НП України.

Круглий стіл проходив у відкритій та конструктивній атмосфері. Учасники обмінювались думками і досвідом щодо питання взаємодії органів прокуратури та зазначених відомств, судового розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, а також належний облік результатів роботи на цьому напрямі.

Підсумовуючи результати заходу, Ірина Куценко зазначила, що протидія корупції поза межами кримінального провадження є важливим пріоритетним напрямом діяльності органів прокуратури області. Тому, ефективна взаємодія між органами виконавчої влади, судами та правоохоронцями допоможе вирішити окреслені проблемні питання у вказаній сфері та попередити їх виникнення у майбутньому.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео