+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Від забутої каструлі до машини швидкої допомоги: в Дніпрі чоловік отруївся продуктами горіння!

Від забутої каструлі до машини швидкої допомоги: в Дніпрі чоловік отруївся продуктами горіння!
7941 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пресслужба Дніпровської ДСНС повідомляє про те, що сьогодні вночі чоловік з Тернівського району отруївся продуктами горіння. Вночі сусіди відчули запах диму, який заполонив весь під’їзд. Як виявилось, це трапилось через необережність одного з мешканців цієї будівлі. Чоловік забув про те, що залишив каструлю на плиті, в результаті чого отруївся продуктами горіння.

Сьогодні вночі о 00:50 до служби порятунку надійшов виклик, в якому вказувалось, що в одному з під’їздів на Сергія Колачевського сталося сильне задимлення. З вікна та дверей квартири, яка розташована на 8 поверсі йде сильний дим. Після прибуття на місце скоєння події, рятувальники виявили, що хазяїн квартири забув вимкнути каструлю, яка стояла в нього на плиті. Чоловік 27 років самостійно вимкнув вогонь, проте він вже встиг надихатись продуктами горіння, які утворилися в результаті того, що їжа перегоріла. Чоловіка довелося госпіталізувати через те, що він не міг спокійно дихати. Зараз він перебуває в реанімаційному відділенні, де лікарі намагаються врятувати його життя.

Також розповіли, що сьогодні у власній будівлі згорів чоловік, який мешкає у селі Орестопіль Покровського району. Вночі до пожежників поступило повідомлення про те, що палає домівка. Сусіди були дуже занепокоєні тим, що відбувається. Тож рятівники не зволікали, а одразу виїхали на виклик. На місці вони встановили, що зайнявся будинок з середини. Проте на момент прибуття пожежної служби полум’я вже встигло охопити площу у 50 квадратних метрів. Вогонь знищив все, що знаходилось у приміщенні. Також він забрав із життя пенсіонера. Чоловік був 1941 року народження. Точнішу причину пожежі встановлять пізніше, проте скоріше за все пожежа сталася через необережність господаря.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео