+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Цього року без масштабних святкувань

Цього року без масштабних святкувань
97796 ПЕРЕГЛЯДІВ

На превеликий жаль, цьогорічні свята будуть дещо відрізнятись від попередніх років, це стосується насамперед освітніх закладі. Так, у школах та садках Дніпра новорічні та різдвяні свята пройдуть з певними обмеженнями, а все через карантин.


Представники міської ради Дніпра надали інформацію щодо правил, яких слід дотримуватись під час проведення заходів. Зокрема, не рекомендується проводити традиційні новорічні концерти, а також запрошувати на святкування різного року творчі колективи, що не мають відношення до освітньої програми. На період карантину заборонено проводити святкові ранки в закритих приміщеннях, якщо кількість учасників буде перевищувати 20 осіб, за це будуть відповідати особисто керівники закладів. Також місцеві чиновники рекомендують утриматись від організіції екскурсій і туристичних мандрівок. Цьогорічні зимові канікули будуть тривати в період з 25 грудня до 10 січня.


Що стосується дитячих садків, то тут схожа ситуація. Міська влада також просить не влаштовувати гучних святкувань. Проте святкові заходи можуть проходити у групах, адже там зазвичай не більше 15 дітей. Але знову ж таки, їх проведення має відбуватись без участі аніматорів та інших сторонніх людей.
Масштабних вечірок не буде в закладах культури Дніпра, всі вони будуть в онлайн режимі. З’явилось дві головні площадки, на яких і будуть транслювати всі привітання та новорічний фестиваль, ними стали- YouTube-канал «Культура Дніпра» і телеканал «Дніпро TV».


Стало доброю традицією проводити спортивні змагання на новорічну тематику, щоправда цього разу вони пройдуть з урахуваннях карантинних обмежень. В Дніпрі підготувати 2 турніри з нагоди святкування Нового року. Перше з них- шоу зі стрибків у воду, яке минулі роки набирало більше 800-ста глядачів, проте цього року будуть лише учасники. Інше змагання пройде для дніпрян вперше: учасники будуть змагатись у перетягуванні каната в басейні за допомогою лотки.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео