+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 8 грудня 2020 року

180466 ПЕРЕГЛЯДІВ

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement
Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 8 грудня 2020 року
Слава Україні!
Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та дотримуються домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, у повному обсязі.
Від початку поточної доби, 8 грудня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.
Належно виконують завдання в районі проведення операції інші складові сил оборони. У районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 6 гектарів території та передано на знищення 136 вибухонебезпечних предметів.
Об’єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки.
Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

Минулої доби, 7 грудня, ворог чотири рази порушив домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи.
Так, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік позицій українських захисників неподалік Водяного, застосувавши при цьому автоматичні станкові гранатомети.
Факт порушення режиму зафіксовано і у районі населеного пункту Новотроїцьке, де ворог застосував підствольні гранатомети та великокаліберні кулемети, біля Авдіївки – ручний протитанковий гранатомет.
Ворожі провокації не становили загрози для життя та здоров’я наших воїнів, тому вогонь у відповідь українські захисники не відкривали.
Також, було виявлено факт інженерного обладнання позицій у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Південне, з напрямку тимчасово окупованої Горлівки.
У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, за минулу добу представниками Національної поліції України зі складу ОС виявлено 77 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4733 транспортних засоби та 4491 особа. Також було затримано одну особу, яку підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 1002 особи, у зворотному напрямку – 523 особи. Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 46 осіб, у зворотному напрямку – 84 особи.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контролюється українськими воїнами.
Слава Україні!

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео