+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Чоловік похилого віку пограбував неповнолітню дівчину

Чоловік похилого віку пограбував неповнолітню дівчину
19376 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 27 листопада 2020 в місті Підгороднє чоловік пограбував 16-річну дівчину, забравши речі власного спожитку та гроші.
Пограбування сталось вдень біля одного з продуктових магазинів, які розташовувались по вулиці Дніпровській.
Дії були наступними: дівчина йшла спокійно по вулиці, поки до неї не підійшов підозрілий чоловік та не почав з нею розмовляти. Через деякий час він раптово затулив їй рота рукою. Дівчина почала кричати, тому чоловік погрожував їй побиттям. Чоловік забрав собі гроші дівчини, усі золоті прикраси та мобільний телефон, після чого почав швидко тікати. Дівчина не розгубилась та одразу викликала робітників поліції. Дільничний працівник Дніпровського райвідділення швидко знайшов грабіжника. Дівчина добре запам’ятала зовнішність та основні прикмети, за якими і знайшли чоловіка, тому що пограбування сталося вдень.
Крадієм виявився місцевий житель, в якого неодноразово були судимості. Чоловікові 54 роки, проживав неподалеку вулиці, на якій сталось пограбування. Були вилучені вкрадені речі та повернуті назад у власність дівчини.
Нападнику приписали підозру про скоєння правопорушення кримінального характеру, що знаходиться в частині 2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Стаття передбачає неоднозначного покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років.
Зараз слідчі та поліція намагаються якнайшвидше прийняти заходи для затримуваного. Розслідування триває.
За новинами слідкуйте на сайті, будьте обережні на вулицях та бережіть рідних!!!

Теги: пограбування,чоловік, Дніпро

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео