+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

На творчому вечорі у Дніпрі актор Ахтем Сеітаблаєв зустрівся з родичами загиблих героїв

На творчому вечорі у Дніпрі актор Ахтем Сеітаблаєв зустрівся з родичами загиблих героїв
22858 ПЕРЕГЛЯДІВ

На День міста до Дніпра завітав український актор, режисер та сценарист кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв. Його творчий вечір відбувся на сцені Дніпровського національного театру імені Шевченка і став заключним акордом у святкуванні дня народження Дніпра.

Перед виходом на сцену — покладання квітів до меморіалу на Алеї Героїв. Там Сеітаблаєва чекали військові, активісти та родичі загиблих.

«Це суміш усього — і вдячності, і жалю, і болю. Тому що деяких хлопців я знав особисто, бачив їхні обличчя. А вони вже в іншому світі», — говорить актор та режисер.

На думку Сеітаблаєва, хоча й загиблих не повернути, проте розповіді про них вкрай потрібні живим.

«Я знаю точно, якщо в тебе є хоча б якийсь інструментарій для того, щоб про наших захисників не забували, для того, щоб ними надихалися, його треба використовувати», — каже митець.

Подробицями створення успішних стрічок, а також деталями своєї творчості актор, сценарист та режисер вже незабаром ділився з глядачами в стінах дніпровського театру Шевченка.

«Я брала в Ахтема інтерв'ю під час презентації фільму «Хайтарма». Відтоді із задоволенням слідкую, як складається його творча кар’єра. Радіємо його успіхам. Намагаємося дивитися кожну його стрічку», — розповідає глядачка, режисерка Катерина Стрельченко.

Після завершення творчого вечора на присутніх чекала програма артистів театру ім. Шевченка.

Теги: Ахтем Сеітаблаєв, Дніпро,творчий вечір,театр ім. Шевченка

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео