+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Висновки спецкомісії щодо ремонту Нового мосту в Дніпрі фактично готові - Володимир Зеленський

Висновки спецкомісії щодо ремонту Нового мосту в Дніпрі фактично готові - Володимир Зеленський
174365 ПЕРЕГЛЯДІВ

Експерти, які мали оцінити, наскільки якісно провели ремонтні роботи на переправі, зібрали усю необхідну інформацію. Про це під час пресмарафону розповів Президент України Володимир Зеленський, - повідомляє Depo.Дніпро

“Ми відправили спеціальну незалежну комісію, яка подивилася, що там робилося під час ремонту Нового мосту, а чого взагалі не планувалося робити. Люди привезли інформацію, – сказав Зеленський. – Я хочу подивитися цю інформацію, після чого будемо розмовляти з паном Філатовим. Або більше не будемо розмовляти з паном Філатовим”.

Нагадаємо, ще у липні поточного року Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Дніпра побився об заклад з мером міста Борисом Філатовим. Останній зобов`язався закінчити ремонт Нового мосту, який тривав більше двох років, до Дня міста - 14 вересня. У разі виконання умови, Президент обіцяв відсвяткувати День народження Дніпра разом з містянами, якщо ж ні, міський голова мав написати заяву про звільнення з посади. 

Новий міст відкрили за тиждень до Дня міста. 14-го вересня Володимир Зеленський приїхав до Дніпра. Втім, хто виграв парі, так і не визначили. Гарант зазначив, що остаточний вердикт винесуть після того, як спеціальна незалежна комісія надасть неупереджені висновки щодо якості виконаних робіт. 

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео