+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Вибір громадян: в Маріуполі визначили кращих поліцейських

36654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Урочисте нагородження переможців міського конкурсу «Поліцейський Маріуполя» відбулося сьогодні, 11 березня. Серед 25 учасників громадяни обирали кращих правоохоронців в 6 номінаціях. Вітали народних обранців «в погонах» керівництво обласної та місцевої поліції, курсанти відомчого вузу та громада.

Конкурс пройшов за ініціативи редакції газети «Приазовський робочий» спільно з Центральним відділом поліції, за підтримки Головного управління Національної поліції в Донецькій області, Управління патрульної поліції, міської ради та Донецького юридичного інституту МВС України.

«Над захистом містян, над найнижчим рівнем злочинності в нашому місті цілодобово працюють правоохоронці. Вважаю, що перемога у цьому конкурсі для поліцейських - це мотиваційний крок, а для читачів - це гордість», - відзначила директор-головний редактор газети «Приазовський робочий» Олена Калайтан.

Майже півроку на сторінках газети публікувалися нариси про роботу 25 поліцейських – учасників конкурсу. За кожного номінанта можна було проголосувати у соцмережі на сторінці «Приазовського робочого» та в групі «Поліцейський Маріуполя». Членам журі та громадянам довелося зробити складний вибір – обрати кращих у 6 номінаціях.

«Переможці конкурсу - це і є справжні носії цінностей Національної поліції України - чесності, самовідданості та професіоналізму. Крок за кроком ми разом робимо наше місто безпечнішим», - привітав присутніх начальник поліції Донеччини Микола Семенишин.

За результатами голосування перемогу в номінації «Кращий дільничний» отримав дільничний Кальміуського відділення поліції В’ячеслав Шепотиник. Старший лейтенант, як свої 5 пальців, знає прилеглу території, адже народився та виріс у Кальміуському районі. Поліцейський вважає, що спілкування та взаємоповага з населенням - головне в роботі дільничного.

«Кращим слідчим» стала Ірина Городнік – слідча Центрального відділу поліції. Жінка працює в поліції з 2007 року та має звання майора. «Кожна праця складна, якщо ти хочеш бути професіоналом. Ти повинен удосконалюватися та ставити перед собою високі цілі», - поділилася поліціянтка.

За перемогу в номінації «Кращий розшуковець» нагороду отримав старший оперуповноважений Центрального відділу Андрій Пшеничний. Чоловік вже 14 років працює у правоохоронних органах, 8 з яких присвятив службі у спецпідрозділі «Сокіл», а зараз доводить свою відданість професії у карному розшуку.

«Кращим патрульним» визначено інспектора взводу №1 роти №3 батальйону Управління патрульної поліції в Донецькій області Антона Палюка. «Кращим командиром роти патрульної поліції» став командир роти №1 батальйону Управління патрульної поліції в Донецькій області Роман Ніколенко.

В номінації «Кращий поліцейський в ювенальній поліції» перемогла інспектор з ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції Яна Петрущенко. Дівчина обрала для себе піклуватися про безпеку дітей в режимі 24/7.

«Народним поліцейським» було оголошено заступника командира роти №1 батальйону Управління патрульної поліції в Донецькій області Іллю Самойлова.

Завершився урочистий захід привітанням всіх учасників та спеціальним подарунком - виступом оркестру духової та естрадної музики та солістів камерної філармонії.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

 

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео