+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Національний банк України разом з Київською школою запрошує студентів дослідників до участі у науковій конференції

Національний банк України разом з Київською школою запрошує студентів дослідників до участі у науковій конференції
39972 ПЕРЕГЛЯДІВ

24 квітня 2020 року в Києві відбудеться наукова конференція для студентів та молодих дослідників "Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку". Захід проводить Національний банк України разом з Київською школою економіки за фінансової підтримки Швеції. Запрошуємо учасників віком до 30 років, які цікавляться дослідженнями мікро- та макроекономічних аспектів функціонування банківського сектору та проведення монетарної політики. Приклади тем досліджень:

макроекономічні аспекти проведення монетарної політики;

ефективне регулювання банківського сектору;

банківський кредит та економічний розвиток;

інші питання з економіки та фінансів.

Для участі в конкурсному відборі надсилайте наукові праці на електронну адресу [email protected]. Кінцевий термін подання робіт – 23 березня 2020 року. У листі зазначте назву дослідження, авторів (навчальний заклад/місце роботи) та контактні дані.

 Деталі

Про результати відбору всім кандидатам повідомлять до 12 квітня 2020 року. Автори відібраних праць будуть запрошені презентувати своє дослідження на конференції 24 квітня 2020 року. Автори найкращих досліджень у двох номінаціях – серед студентів та серед молодих дослідників – отримають:

цінні призи від Національного банку України;

запрошення на щорічну дослідницьку конференцію Національного банку України "Ринок праці та монетарна політика", що відбудеться 28-29 травня 2020 року;

можливість публікації дослідження на інтернет-ресурсі VoxUkraine, в науковому виданні "Сучасні економічні дослідження" або у блозі Київської школи економіки.

Робочі мови конференції – англійська та українська (синхронний переклад не передбачається). Подати працю можна однією з цих мов, мова виступу не впливатиме на рішення про перемогу в конкурсі.

Вимоги до наукових праць

Подана робота має бути оригінальною та не опублікованою раніше. У праці доцільно зосередитися на одному питанні чи аспекті та провести його ґрунтовний аналіз. Перевага надається дослідженням на основі статистичних даних або які, узагальнюючи уже відомі знання, надають актуальні рекомендації з економічної політики.

Детальні вимоги до написання праць доступні за посиланням.

 Контакти

Із будь-яких питань щодо участі у конференції, будь ласка, звертайтесь за адресою [email protected].   

Наукові керівники конференції:

Міхне Константінеску, менеджер відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);

Андрій Цапін, заступник начальника відділу досліджень Національного банку України ([email protected]);

Олеся Верченко, академічний директор Київської школи економіки ([email protected]).

 Довідково

У день конференції для учасників буде організовано екскурсію до Музею грошей Національного банку України, перерви на каву, обід та вечеря, на якій буде оголошено переможців конкурсу на найкращі дослідження. Для учасників з інших міст оплачується проїзд до/з Києва (автобус або потяг), а також проживання (дві ночі). Більше про попередні конференції НБУ та KSE для студентів та молодих дослідників можна дізнатися за посиланням.

Автор: admin.strudentinform

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео