+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Сергій Наєв привітав українців із Днем Незалежності

Сергій Наєв привітав українців із Днем Незалежності
358878 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв зазначив, що сьогодні весь український народ і Збройні Сили України демонструють світові приклад того, як потрібно боротися за Незалежність і Свободу.
Про це він повідомив у своєму телеграм.
“Шановні друзі, бойові побратими!
Щиро вітаю вас з головним святом країни — Днем Незалежності!
Вже другий рік український народ відзначає День Незалежності в умовах тотальної війни.
Ворог веде бойові дії не звертаючи уваги на конвенції та міжнародні угоди. Його ціль – знищення України та українського народу. Але історія людства доводить, що диктаторські режими – приречені на поразку. Так, перемога буде нелегкою.  
Сьогодні весь український народ та Збройні Сили  демонструють світові приклад відчайдушності у своїй історичній боротьбі за Незалежність та Свободу. Солдати та сержанти, офіцери та генерали у режимі 24/7 несуть службу та ведуть бойові дії.   
Наше прагнення назавжди піти від москви та доєднатися до загальносвітових цінностей гуманізму та демократії  підтримує абсолютна більшість цивілізованих країн світу. Допомога наших  міжнародних партнерів дозволяє нам тримати стрій та давати гідну відсіч ворогові.  
Сучасні зброя, озброєння та військова техніка, що надходить до українського війська, наочно демонструють єдність антипутинської коаліції. І така воістину світова єдність вселяє впевненість у безальтернативному завершенні нашої визвольної війни нашою ж Перемогою!
Слава Україні!
Разом преможемо!”, – написав Командувач.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео