+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Допомагав формувати «генеральну прокуратуру днр» та затримував противників окупаційної влади – заочно повідомлено про підозру «слідчому» квазіреспубліки

Допомагав формувати «генеральну прокуратуру днр» та затримував противників окупаційної влади – заочно повідомлено про підозру «слідчому» квазіреспубліки
420250 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину України заочно повідомлено про підозру в державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).
У 2014 році чоловік добровільно влаштувався «слідчим з особливо важливих справ» до так званої генпрокуратури «днр». На своїй посаді він усіляко сприяв розвитку створених рф псевдоправоохоронних структур фактично з самого їх зародження. Через 8 років відданої служби донеччанина підвищили до «старшого слідчого» та присвоїли ранг «юриста 1 класу». Використовуючи надані маріонетками кремля владні повноваження, він виявляв громадян України, які виступають проти терористичної організації. Для пригнічення людей, котрі вимушено залишилися на окупованій території, підозрюваний, відповідно до нікчемних законів «днр», проводив незаконні затримання та обшуки.
 
 
«Патріот» самопроголошеної республіки у 2022 році відкрив кримінальне провадження стосовно українського правоохоронця за «дії, направлені на насильницьке захоплення влади». Чоловіка незаконно протримали в слідчому ізоляторі майже рік, після чого відпустили.
 
Наразі співробітник фейкової прокуратури перебуває у розшуку та стосовно нього слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях здійснюють досудове розслідування.
 
Йому загрожує ув’язнення на 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео