+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

115 окрема механізована бригада ЗСУ отримала допомогу від ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» та ПрАТ «Інфузія»

245385 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські виробники фармацевтичної продукції з самого початку війни щодня допомагають нашим бійцям вистояти й перемогти окупанта. Нещодавно значну допомогу 115 окремій механізованій бригаді ЗСУ надали дві великі компанії - ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» та ПрАТ «Інфузія».

Фармацевтична компанія «Інфузія» нещодавно передала важливі ліки та медичні засоби військовим 115 окремої механізованої бригади ЗСУ. Від імені підприємства виступив її власник Володимир Лимар. Володимир Іванович розповів, що захисникам на передову привезли спеціальні інфузійні розчини, які використовуються у складних ситуаціях і необхідні при різних видах поранень. Він додав: звичайно, сподівається, що хлопцям не доведеться їх використовувати. Однак якщо таке трапиться, а на фронті це не рідкість, то ці речовини повинні їм допомогти врятувати життя і зберегти здоров’я. Це – внесок компанії у захист нашої вітчизни і здобуття перемоги. Зі свого боку фармацевти роблять все, що можуть задля боротьби з ворогом, стараються забезпечити тил і фронт, щоб бійці мали все необхідне для перемоги. Дійсно, зараз, особливо взимку, наші захисники потребують такої підтримки. Вона для них дуже важлива, оскільки підіймає їхній бойовий дух та наближає звільнення наших територій та остаточну перемогу над ворогом.

Медична рота 115 окремої механізованої бригади Збройних сил України висловила подяку ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» в особі генерального директора Андрія Обрізана та Приватному акціонерному підприємству в особі Володимира Лимаря. Вони надали благодійну допомогу у вигляди лікарських та медичних засобів, які зараз так необхідні на фронті. Завдяки волонтерам, які постійно допомагають військовим на передовій, перемога ближче з кожним днем.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео