+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Ведмідь-розбійник

Ведмідь-розбійник
327918 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Каліфорнії ведмідь грабує жителів

 

Як зазначається, ведмідь залізає на подвір'я жителів каліфорнії у пошуках залишків харчів.

Тварині вже дали ім'я - Танк Хенк. 

Своє ім'я тварина отримала не дарма, ведмідь важить близько 200 кілограмів, чим перевищує норму для свого виду, які в середньому вважають до 140 кілограмів.

Головна причина перевищення норми - це людська їжа, яку ведмідь постійно вживає. 

Постійний доступ до калорійної їжі скоріш за все став причиною того, що ведмідь не впав у сплячку цієї зими, як інші представники ведмедів.

 

Почав свою кримінальну діяльність ведмідь ще у липні минулого року, за цей період він "зайшов у гості" у щонайменше 30 домівок.Своїми візитами Хенк завдав чимало збитків.

 

Проте зупинити діяльність розбійника поки не вдалося, його намагалися зупинити використовуючи пейнтбольні кульки, сирени та тизери.

 Постраждалі жителі викликали поліцію більш ніж 100 разів, але це не зупинило його, та він продовжує влізати у будівлі у селищі  Тахо-Кіс, що поблизу Сан-Франциско.

 

Влада міста вважає, що ситуація не зміниться на краще, якщо тварину просто перевести на іншу ділянку.

 

Наразі місцева влада вважає за потрібне приспати дику тварину, вважаючи, що ситуація надто небезпечна, щоб залишити її такою як вона є. 

 

Проте жителі виступають проти, та не хочуть його смерті. Вони вважають, що кращим варіантом буде відвести Хенка до спеціально притулку. Там він буде отримувати все, що йому потрібно. 

 

Як зазначається, вже три притулки готові прихистити ведмедя-розбійника у себе, залишилося дочекатися рішення міста. 



Послуги

© 2019 nativita

Мої відео