+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У Чорноморську мирний мітинг переріс у бійку

У Чорноморську мирний мітинг переріс у бійку
9776 ПЕРЕГЛЯДІВ

Біля мерії Чорноморська зчинився невеликий мітинг. Проте не дивлячись на те, що, здавалося б, людей не багато, все це встигло перетворилися у бійку.

Чорноморськ, що довгий час ще називався Іллічівськом, є містом достатньо молодим. Проте раніше тут було інше поселення, а територія, на якій розташований населений пункт, має чималу історію. І хоча місто компактне, воно розбудовується і є курортним, адже пляжі тут навіть здобували нагороди. У місті проживає чимала кількість ветеранів АТО, і саме вони й стали тими мітингарями, що спричинили бійку.

Сьогодні у мерії відбувається сесія міської ради. І саме сюди відправилися ветерани зі своїми вимогами. Вони проти таких швидких та "стихійних" змін у місті. Тому вийшли під вікна мерії – вимагати змін. Щоправда, не зрозуміло яких.

Але мирним мітинг був не довго. Демонстранти намагалися проникнути на сесію міської ради. Поліція не дала їм це зробити. Таким чином почалася бійка, в ході якої вже встигли розбити двері, а мітингарів облили сльозогінними речовинами.

Жителі міста насправді не розуміють сенсу мітингу. У соціальних мережах шириться питання про те, а навіщо взагалі це все. І люди помічають, що окрім АТОвців не вийшов більше ніхто. Тобто це якесь взагалі "незрозуміле зібрання".

Пізніше все ж стали відомі вимоги мітингарів. Вони хочуть припинити винищення зелених зон задля побудови супермаркетів та стоянок, пояснити ситуацію з МакДональдзом, а також вимагають прибрати перешкоди в веденні бізнесу для них. Вимоги знову-таки викликають питання у людей,  з їх слів "після бійки прапорами не махають, що, тепер руйнувати побудоване аби зелень була?".  Багато хто й взагалі переконаний, що мітинг проплачений.

Відомо, що наразі біля мерії ситуація заспокоїлася. Частина мітингарів вирушила до будівлі поліції. Проте і там наразі спокійно.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео