+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Після довгої перерви Placebo нарешті випускають новинки

Після довгої перерви Placebo нарешті випускають новинки
314692 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 7 років від британських рокерів нічого не було чутно. Вони відкатали свій ювілейний тур ще у 2016 році й з того часу відбулося своєрідне затишшя. Проте нещодавно група знову заявила про себе.

Група Placebo існує вже дуже давно. Створений ще у 1994 році, гурт став улюбленцем величезної кількості людей у всьому світі. Жанр, у якому працюють Placebo – альтернативний та інді-рок. Поєднання якісного, проте достатньо незвичайного інструменталу, унікального голосу соліста Браяна Молко та сенсів у треках – це те, що так западає у душу шанувальникам. І залишитися без реакції на їх музику неможливо. Їх або люблять, або ненавидять.

Достатньо довго від групи не було ніяких новин. Вона ніби залягла на дно. Басист та співзасновник Стефан Олсдал активно постив контент про інший свій проєкт, а от про вокаліста не було чутно зовсім. Так, кілька разів за цей час він все-таки потрапляв під приціли камер, фани навіть цілі теорії складали, чи не захворів чоловік, проте не так давно мовчання закінчилося.

Ще у листопаді гурт анонсував вихід восьмого свого альбому – "Never Let Me Go". Вони показали обкладинку нової роботи та навіть оголосили про можливість передзамовлення. Окрім того, у разі цього шанувальники отримають можливість раніше отримати й квитки на тур, що пройде в рамках промо альбому.

Також Placebo встигли вже випустити два треки з нового альбому. Першим став "Beautiful James", пісня, в якій Браян намагається дати слухачеві знайти свою історію. Зі слів соліста, кожен сам ладен обирати, що ж це за Джеймс, про якого він співає. Чи це метафора, чи справжня особа – це справа кожного. Разом із піснею вийшло й відео з візуалізацією у зелених тонах, де вперше за довгий час можна побачити, як же виглядає Молко зараз.

Другим треком, що порадував шанувальників, став "Surrounded By Spies". На перший погляд, він достатньо сумбурний та незрозумілий. Але як пояснює група, тут застосований метод нарізки, коли пісня фактично створюється зі шматочків. І такий спосіб зміг показати ту параною, наляканість, що намагався донести соліст. Ліричний герой на межі зриву, він проти того, в що перетворюється світ. І це добре відстежується. До пісні вийшло й музичне відео, яке повністю відображає сенс. У ньому за учасниками, що якраз виконують цю пісню, ніби слідують з десятків камер. І це дійсно створює композицію з аудіо та відеоряду.

Звучання гурту незмінне. Але улюблене шанувальниками. Вихід із затишшя вийшов дійсно успішним. Тому фанатам залишається лише далі чекати на вихід новинок від Placebo. А альбом стане доступним 25 березня 2022 року.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео