+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Гінеколог Київ: Здоров’я дівчинки-підлітка в період статевого дозрівання: Натівіта: Нативита: Nativita

Гінеколог Київ: Здоров’я дівчинки-підлітка в період статевого дозрівання: Натівіта: Нативита: Nativita
27401 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожна жінка має свою унікальну природу, ось чому підлітковий організм розвивається в кожного по-різному. Сталося так, що проблеми жіночого здоровя молодшають з кожним роком. Ще в юні роки наших матусь дитячий гінекологбула умовною професією, то сьогодення вже не може існувати без неї.

Матусям варто взяти на себе відповідальність та пояснити свої донечці про необхідність відвідування гінеколога, особливо якщо дівчинка буде робити це вперше. Вона ще не знає, як має комфортно почувати себе жіночий організм, а від уважності матусь залежить репродуктивна функція доньки.

Місячні в дівчат зазвичай розпочинаються в період 11-14 років, але якщо їх ще не має в 16 – це варте хвилювання, тому в  такому випадку відвідування “жіночого лікаря” є обов’язковим. Не варто “переховуватися” від лікаря й у випадках коли відсутні стабільні менструація або ж постійний біль у цей період.

Дівчатам ні в якому разі не потрібно приховувати стан свого здоров’я від рідних та поділитися з ними про свій дискомфорт. Мають насторожувати такі відчуття: свербіж, печервоніння, пекучі відчуття при сечовипусканні, неприємний запах.

Не варто панікувати та бити на сполох, потрібно відразу йти до гінеколога, він допоможе зарадити проблемі.

Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео