+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Сервіси Мін’юсту: поновлення весільних обітниць через 50 років

Сервіси Мін’юсту: поновлення весільних обітниць через 50 років
11160 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поновлення обітниць в день весільної річниці, що проводиться у відділах державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), зачаровує своєю красою і неповторністю моменту, повертаючи подружжя крізь роки у день народження родини.

У Лубнах фахівці юстиції створили казкове свято для подружжя Григорія Івановича та Таміли Іванівни. Ставши на весільний рушник, який застелили їм їхні онуки, ювіляри поновили весільні обітниці та обмінялися обручками, символом їхнього золотого весілля. До щирих привітань приєдналися й спеціалісти відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Лубни Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), для яких кожна церемонія ювілейного весілля – унікальна, вони наповнюють її особливими атрибутами, вкладають у ці заходи талант і щирість.

Нагадаємо, що Міністерство юстиції України створює найсучасніші сервіси для громадян. Задля зручності українців та поліпшення надання послуг на разі діє вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/, завдяки якому можна записатися на прийом, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео