+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У Міжнародний день захисту дітей у Службі судової охорони стартувала благодійна акція “Крапля крові дарує життя”

У Міжнародний день захисту дітей у Службі судової охорони стартувала благодійна акція “Крапля крові дарує життя”
311508 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей у Службі судової охорони розпочалася традиційна благодійна акція “Крапля крові дарує життя”.
Акція стартує одночасно в усіх територіальних управліннях Служби судової охорони, тобто у всіх областях нашої держави, і завершиться 14 червня у Всесвітній день донора крові.
Так, судові охоронці Рівненщини на чолі із заступником начальника Територіального управління Служби у Рівненській області полковником Служби судової охорони Андрієм Семківим сьогодні завітали до Рівненського обласного центру служби крові і здали кров на потреби дитячих лікарень.
У межах благодійної акції “Крапля крові дарує життя” протягом двох тижнів співробітники Служби судової охорони здаватимуть кров на потреби дитячих гематологічних відділень і дитячих лікарень в обласних пунктах збору крові та спеціалізованих медичних закладах.
Співробітники Служби судової охорони звертаються до всіх небайдужих долучатися до благородної справи донорства. Кожен із нас може свій день наповнити особливим змістом: здати кров і подарувати дитині ще один день народження, ще одну ніч під зірками, ще одну хвилину сміху, ще один шанс…
Варто додати, що під час минулорічної акції майже 500 співробітників Служби судової охорони поповнили банки крові, плазми та тромбоцитарної маси обласних центрів переливання крові більш як на 222 літри.
Довідково. Всесвітній день донора крові встановлено у 2005 році на 58-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я в Женеві. Дата святкування обрана на честь дня народження вченого, лауреата Нобелівської премії Карла Ландштайнера, який відкрив групи крові людини і зробив перший крок до переливання донорської крові.
Головна мета цього свята – висловити вдячність людям, які добровільно і свідомо здають свою кров, необхідну для врятування людських життів.
Сьогодні лише в 62 країнах світу національні запаси крові забезпечуються на 100% добровільними безоплатними донорами.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео