+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Робота на карантин є тільки у поліції "вчасно із розумом" адвокатів не допускають.

Робота на карантин є тільки у поліції "вчасно із розумом" адвокатів не допускають.
42769 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оскільки суди не зупиняють свою роботу та засідання проводитимуться. Постає питання  ̶  чи мають право громадяни отримувати правову допомогу під час жорсткого карантину. Адвокати мають право на отримання спецперепусток, що обумовлюється дотримання розумності строків розгляду справ.
Хтось намагався отримати їх серед адвокатів ?
Адвокати зверталися до уповноважуючих органів за видачею спеціальних перепусток. У зв’язку з посиленням карантинних обмежень адвокати не можуть користуватися громадським транспортом, оскільки не мають спеціальних перепусток, реакції відсутні.
Завчасно подається заява та не враховано, що вона може розглядатися протягом місяця.
Поки розглянуть листи стосовно видачі, вже не буде необхідності у спеціальному пропуску .
Проблема наявна та адвокати шукають шляхи вирішення звертаючись до НААУ із проханнями розробити рекомендації із такої ситуації.
Рішення про надання перепусток приймає Директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Працівники департаменту надають роз’яснення : затвердженим Порядком, видача спецквитка адвокатам не передбачена звертатися за ними можуть тільки керівники організацій, а не адвокати індивідуально, чекайте на відповідь у встановлені законодавством строки. Враховуюючи те що, деякі адвокати самозайняті особи, вони не отримають зовсім пропуску.
Велика кількість адвокатів не може прибути до суду через введені карантинні обмеження. Адвокати, які здійснюють індивідуальну адвокатську діяльність не можуть звернутися до КМДА для отримання перепустки, оскільки такі заяви не приймаються від фізичних осіб.
Київська міська державна адміністрація в листі про порядок видачі спецперепусток № 29, роз’яснює :
1.Підприємство подає заяву та обґрунтовує чому потрібні спеціальні перепустки.
2. Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської адміністрації надається заява на розгляд та розподіл спец перепусток.
Відповідно до роз’яснення уповноважених органів перепустки отримають працівники сфер :
1. Збройних сил України, прокуратури, органи правопорядку та ДСНС.
2. Телекомунікації, фінанси, економіка.
3. Закладів харчування.
4. Служб доставки.
5. Промисловості.
6. Споживчих товарів.
3. Комунальної сфери.
4. Релігійних та культурних сфер.
5. Охорони здоров’я.
6. Лікарні та аптеки.
7. Критичних інфраструктур.

Здійснення захисту адвокатом є невід’ємною частиною життєвих прав особи, в період жорсткого карантину. Правоохоронці іноді вчиняють неправомірні дії, щодо осіб, тому правова допомога фрагмент невіддільної, вільної країни.                                                                                            На сьогодні, судові засідання обшуки і інші процесуальні дії не відмінялись на підставі карантину.
Маємо завершану процедури видачі перепусток.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео