+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Прокурор області особисто поспілкувався з ув’язненими з Криворізької в’язниці!

Прокурор області особисто поспілкувався з ув’язненими з Криворізької в’язниці!
8245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сергій Сообщник, який виконує обов’язки замісника керівника Дніпровської обласної прокуратури, разом з Аланом Цховребовим, головою обласної прокуратури та ще декількома представниками правоохоронних органів провели перевірку стану в’язниці №3. Крім того, до процесу перевірки долучились і працівники медичного філіалу, на чолі яких знаходилась Анна Астахова.

“Криворізький заклад виконання покарань” та частина медичного філіалу Головного Управління “Центру охорони здоров’я державної кримінально виконавчої служби України” гідно витримали всі етапи перевірки. Вони змогли продемонструвати усю необхідну документацію, яка стосується медичних записів історій хвороби ув’язнених. Також вони продемонстрували здатність своєчасного надання медичної допомоги в’язням.

Для того, щоб переконатись у правдивості свідчень не лише від працівників, замісник прокурора особисто поспілкувався з ув’язненими. Він поцікавився умовами перебування та тим, чи надано ув’язненим всі необхідні речі для відбування часу покарання. Завершився цей візит вже традиційно. Була проведена нарада між прокурорами та начальником філії медичних працівників, головним спеціалістом відділу Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та виконавцем обов'язків начальника установи. За результатами перевірка зареєстрована, як успішна.

Також поліція повідомила про подробиці події, яка сталась 13 березня. В Дніпрі жителі багатоповерхівки на проспекті Героїв 2 знайшли чоловіка. Він лежав серед під’їзду без свідомості. Його обличчя було сильно скаліченим, а весь одяг залито кров’ю. Як з’ясувалось пізніше, чоловік пив із незнайомцями, один з яких мешкає в цьому будинку. Він посварився з одним із них, через що почалась бійка. Потерпілий виявився слабшим, через що його побили та віднесли до під’їзду. Потім винуватець повернувся до квартири, змив кров та продовжив пити. Побитого одразу доставили до лікарні. В нього сильні гематоми, черепно-мозкова травма, мозкова кома та перелам шиї.

Зловмисника вже встигли затримати. Після встановлення всіх деталей слідства, справу передадуть до суду. Скільки років отримає нападник, покаже слідство. Все залежатиме від того, що в першу чергу, скажуть лікарі.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео