+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

“Чемні” таксисти з Дніпра: як водій принизив свою пасажирку!

“Чемні” таксисти з Дніпра: як водій принизив свою пасажирку!
9085 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемність, як і повага до інших давно вже не в пошані. Проте жительки Дніпра просто обурені тим, що сталось нещодавно. Жінки розповіли про те, як таксист одну з них побив, принизив, вирвав шмат волосся та розбив її телефон. Тож як відреагувала на те, що сталось поліція та чим завершилась історія?

Постраждала розповіла, що нещодавно вони з матір’ю викликати таксі через мобільний додаток OnTaxi. На виклик приїхав водій на синій автівці марки Mitsubushi Lancer. Нічого не запідозривши, обидві жінки сіли до салону авто, повторили адресу, куди їм необхідно було дістатись, заплатили гроші та вирушили за місцем призначення.

Під час руху одна з жінок зауважила, що таксист проїхав повз поворот. І вирішила сказати про це таксистові. Але чоловік відреагував на це не просто досить дивно, а навіть агресивно. Він зупинився і наголосив на тому, що не буде далі везти жінок. Сказав, щоб вони виходили з авто. На це пасажирка сказала, що в такому разі він повинен повернути їм кошти. Що роздратувало водія ще сильніше. Він вийшов з автівки, викинув з неї пасажирку та вирвав їй шмат волосся. Також зі злості він розбив телефон та просто зник в невідомому напрямку.

В службі таксі повідомили, що після інциденту таксиста відсторонили та більше тут він не працюватиме. За те, що сталося служба таксі повернула жінці 300 гривень та пообіцяла оплатити ремонт мобільного пристрою. Для того, щоб допомогти жінці та якось спокути провину, служба таксі вже співпрацює з поліцією та робить все необхідне для того, аби вони мали змогу з’ясувати всі обставини. Також там запевнили, що обов’язково проведуть бесіду із тими, хто працює в їхній фірмі, аби це було вперше та в останнє. Їм не потрібні чимось незадоволені працівники, адже сфера обслуговування завжди шукає компроміс.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео