+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Скоро в Покрові зможуть проводити операції пацієнтам з інсультами!

Скоро в Покрові зможуть проводити операції пацієнтам з інсультами!
10196 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Покрові проводять ремонт Центральної міської лікарні. Там планується провести тотальну реконструкцію. Така ініціатива стала можливою за допомогою проєкту Президента України “Велике будівництво”. За словами лікарів, після повного завершення реконструкції, вони зможуть робити операції тим, в кого трапився мізковий інсульт. Медики переконують, що так вони зможуть врятувати набагато більше життів, ніж можуть зараз.

Валентин Резниченко зазначив, що завдяки цій ініціативі планують оновити 13 приймальних відділень по всій Дніпровщини. Їм пообіцяли звести новітнє обладнання та виділити кошти на ремонт приміщень. Адже наразі лікарні функціонують, але мало де є комфортні умови для надання медичних послуг. В багатьох відділеннях все ще використовують застаріле обладнання через неможливість закупівлі нового. А про капітальний ремонт будівлі, вже й казати немає чого.

Проте тепер в Покровській лікарні буде: потужний діагностичний блок, просторі оглядові, маніпуляційні, не одна на все місто операційна, кабінет для проведення УЗД, і найважливіше, нові палати інтенсивної терапії. Також стане можливим проводити цифровий рентген, комп'ютерну томографію, ендоскопію, без необхідності їхати в сусіднє місто. Тепер в лікарні Нікополю буде набагато менше хворих, адже в Покрові лікарі зможуть самостійно проводити досить вагому частину операцій.

Саму реконструкцію проводять у дві черги. Все це зробили для того, аби лікарі постійно могли проводити приймання пацієнтів на робочому місці. Тому зараз майже завершують проводити ремонтні роботи у лівому крилі відділення лікарні. А зовсім скоро почнуть проводити всі інші ремонтні роботи. За останніми підрахунками медиків, щодня до лікарні приходить не менше ніж 50 осіб.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео