+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Президент України продемонструє Президентові Євроради, що відбувається на Донбасі!

Президент України продемонструє Президентові Євроради, що відбувається на Донбасі!
23311 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розпочалась робоча поїздка Володимира Зеленського до зони проведення операції Об’єднаних сил у Луганській області. Там він повинен буде провести зустріч із Шарлем Мішелем, президентом Європейської ради. Про це офіційно повідомляється на сайті Президента. Звідти Шарль Мішель та Володимир Зеленський планують звернутись до учасників Всеукраїнського форуму «Україна 30». Їхню промову транслюватимуть на відео.

Крім офіційного звернення Президенти прагнуть ознайомитись із тим, що відбувається в зоні проведення антитерористичної операції. Вони планують самостійно розвідати обставини, перевірити, як почуваються бійці із нашої бригади. Та чи дотримуються вони всіх домовленостей. Також Володимир Зеленський має на меті перевірити, чи мають солдати все необхідне для ведення бойових дій. Адже захищати країну дуже складно. Умови постійно напружені, бо ніколи не знаєш, коли щось десь вибухне, проте для несення служби бійцям потрібне нормальне харчування та теплий одяг, які повинні постійно привозити до зони АТО.

За словами голови Представництва Європейського Союзу в Україні, Матті Маасікаса: «Президент Європейської ради приземлився у Харкові. Два дні в Україні мають пройти в нього дуже продуктивно: відвідання лінії зіткнення, вшанування пам’яті жертв Майдану, ознайомлення на практиці, як діє допомога ЄС у подоланні COVID, дискусії з Президентом Зеленським про реформи та об'єднання, участь у форумі «Україна 30» з питань судової реформи».

Про те, чим все завершиться та які результати принесе відеозвернення обох президентів, Володимир Зеленський обіцяв розповісти трохи згодом. А поки триває перевірка, запланована обома політиками. Також їм ще необхіден певний час для того, аби обговорити питання, які найбільше цікавлять обидві сторони.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео