+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Нові випадки шахрайства в Дніпрі: змінили замки та вигнали жінку з приміщення

Нові випадки шахрайства в Дніпрі: змінили замки та вигнали жінку з приміщення
9638 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція Дніпра затримала зловмисників, які вже протягом довгого часу намагаються непомітно грабувати людей. Один з бандитів є адвокатом, який вирішує всі адміністративні питання, а другий постійно застосовує грубу фізичну силу. Проте цього разу їм так не пощастило. Прокуратура Дніпровської області вже встигла затримати підозрюваних. Наразі триває розслідування, проте якщо їхню провину вдасться довести, то дуже скоро злочинці сидітимуть у в’язниці.

Поліція підкреслює, що в червні 2020 року зазначені особи спільно з іншими співучасниками увірвалися в чужий будинок. Група чоловіків застосовувала фізичне насильство щодо мешканців. Після цього зловмисники примусово вивели господиню з приміщення, а потім поміняли замки на всіх дверях. На цей момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим. Слідство триває, і якщо виявиться, що на їхньому рахунку далеко не один такий злочин, то скоріше за все вони сядуть до в’язниці на досить довгий термін.

А ми нагадуємо, що вчора в дитини злочинець намагався вкрасти телефон. Проте його одразу затримала поліція. Поліціянти не можуть назвати конкретну причину того, чому в нас в місті так різко відбувся зріст злочинності. Можливо морози тривають, а, можливо, все це лише в душах людей. Проте це не важливо. Краще пам’ятати, що необхідно довіряти, але перевіряти. Тож якщо ви отримуєте якийсь дзвінок чи повідомлення на телефон, не спішіть впадати в паніку. Якщо до вас додому завітали незвані гості, постарайтеся не відчиняти їм двері. Бережіть себе та будьте обачнішими. Звісно, наша поліція весь час нас береже. Вони патрулюють місто, часто виїздять на виклики, коли ми телефонуємо, проте вони не чарівники. Їм необхідно провести розслідування, виявити всі дані. А весь цей сам вам необхідно буде десь мешкати. Тож бережіть себе та рідних!

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео