+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Найкраща легкоатлетка Європи у січні: Ярослава Магучіх та її досягнення

Найкраща легкоатлетка Європи у січні: Ярослава Магучіх та її досягнення
25384 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ярослава Магучіх, яка цього року стартувала одразу із перемог отримала титул найкращої легкоатлетки Європи у січні. 19 річна українка, за даними Європейської легкоатлетичної асоціації, показала найкращі результати під час останніх змагань. Вони повідомляють, що: “Ярослава Магучіх відкрила сезон з висоти 2,02 м в Києві, а потім взяла 2,00 м в Удині. Ярослава Магучіх – найкраща легкоатлетка місяця в січні. Є підозра, що Магучіх може бути номінована і в наступному місяці".

Такий високий титул вона отримує вперше, проте для дівчини це лише старт її кар’єри. Хоча суперниці в неї були досить талановиті. Цього року за нагороду змагались четверо жінок: срібна призерка чемпіонату світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх, лідер світового сезону в бігу на 400 метрів, представниця Нідерландів, Фемке Бол, лідер світового сезону в бігу на 60 метрів із Великобританії Діна Ешер-Сміт та дівчина, яка поставила світовий рекорд серед юніорок в забігу на 800 метрів у приміщенні, Кілі Годжкінсон, яка також з Великобританії. Проте за рішенням суддів нагороду все ж таки отримала Українка, яка показала досить високий результат у своїй категорії.

Перш ніж отримати таку винагороду, дівчина вже встигла взяти участь у двох змаганнях. Під час проведення турніру "Різдвяні старти" в Києві, юна чемпіонка встигла зарекомендувати себе. Її результатом під час стрибка став повтор рекорду України – 2,02 метра. Наступною її перемогою став стрибок на 2 метри, який вона зробила в Італії.

А нещодавно українка вразила всіх, показавши третій у світі результат. На турнірі, який проходить в Банська-Бистриці в Словаччині, дівчина стрибнула на 2,06 метри. Це стало новим рекордом, який поставила Україна у світі. Наразі найкращим результатом у світі є стрибок шведської спортсменки Кайсе Бергквіст. У 2006 році вона спромоглася стрибнути на висоту 2,08. Після неї жодна жінка ще не змогла стрибнути вище. Проте Ярослава має всі шанси поставити новий рекорд. У свої 19 вона вже може спокійно пригнути на 2,06. І хто знає, та може дуже скоро ми побачимо у її виконанні новий стрибок, який поставить рекорд. Наразі за прогнозами спортивних аналітиків є шанс того, що дівчина і в лютому отримає такий високий титул. Принаймні, на їхню дуку все до того й іде.

А ми нагадуємо, що й досі тривають змагання з тенісу. Одна за представниць України пограла свій матч. Проте перша ракетка України все ще продовжує змагання. Є ймовірність того, що саме цього року вона зможе втілити свою мрію в життя. Тож чекаємо із нетерпінням її наступного виступу.

Автор: redactor.newsukraine

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео