+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Що відбувається в Мінагропроді та Комітеті Агрополітики та чому аграрії просять президента втрутитись?

Що відбувається в Мінагропроді та Комітеті Агрополітики та чому аграрії просять президента втрутитись?
103612 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні аграрії всієї країни звернулись до нашого президента із проханням про втручання в сучасну ситуацію. На їхню думку, те, що наразі відбувається може призвести до поганих наслідків. А саме їх не влаштовує те, що робить Верховна Рада України. У зверненні йдеться про Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, а також рішення ВРУ про відновлення Міністерства аграрної політики та продовольства.

Декілька представників від партій “Слуга народу”, “Європейська солідарність” та “Батьківщина” вирішили, що необхідно відізвати Сольського з його посади. При цьому вони не виносили цю заяву на загальний розсуд. Це було зроблено тихо та непомітно.

На думку аграріїв, таке поводження свідчить про те, що відбувся сильний розкол серед всіх учасників партій. Необхідно внести якийсь єдиний порядок, аби робота Аграрного міністерства відновлювалась у спокійному темпі. Так в нас є певні проблеми, які необхідно вирішувати. Але такі рішення мають бути поступовими. А нинішня ситуація призводить лише до погіршення стану аграрного напрямку.

У своєму зверненні вони зазначили: “Виходячи з вищевикладеного, звертаємося до Вас, шановний Володимире Олександровичу, з проханням у цей складний час приділити особисту увагу ситуації, що складається з державним управлінням і регулюванням аграрного сектора економіки й, використовуючи Ваш особистий авторитет і надані законом повноваження, запобігти розгортанню зазначених негативних процесів. Це, безумовно, сприятиме врегулюванню ситуації та налагодженню ефективної роботи ключових органів державної влади, які повинні забезпечувати формування аграрної політики й подальший розвиток агропромислового комплексу України”.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео