+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Будьте обережні: шахраї видають себе за відому українську спортсменку!

Будьте обережні: шахраї видають себе за відому українську спортсменку!
99601 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Євгенія Прокоф’єва розповіла, що стала жертвою шахраїв. Вони зламали сторінку рекордсменки України з півмарафону і тепер розповсюджують повідомлення про різні збори коштів.

Від імені спортсменки вони розповідають про те, що вона збирає кошти на лікування хворої дитини, яка нараз перебуває у тяжкому стані. Це повідомлення існує у двох форматах. В одному вони просять кошти для доньки, в іншому для матері, проте хибними є обидва.

Якщо ви побачите таке повідомлення: “Зверніть увагу! Друзі, звертаюсь до вас за допомогою. Сьогодні 04.01 в моїй сім’ї сталося велике горе, мою донечку збила машина на пішохідному переході, зараз знаходиться в реанімації в важкому стані в обласній лікарні, зараз кожна хвилина на рахунку. Моїй мамі терміново потрібно зробити декілька операцій, на котрі в даний момент немає грошей на руках. Наша сім’я віддасть кожну гривню, гроші потрібні зараз, шансів дуже мало, але вони є. Зараз нам не вистачає близько 140 тисяч гривень на операцію та інші витрати. Будь ласка, прошу перевести в борг, хто скільки зможе, нижче реквізити карти: Yevheniia Prokofieva”. Це шахраї! Не ведіться і точно не розповсюджуйте такі повідомлення.

Нагадуємо, що наразі дуже частими стали випадки шахрайства. Нещодавно дві родини в Дніпрі стали жертвами підступних шахраїв. Вони намагаються втертись в довіру та давлять на найвразливіші місця. Вони телефонують та розповідають, що в дочки чи сина зараз великі проблеми і якщо батьки хочуть, щоб все з їхньою дитиною було добре, то треба переказати гроші на картку. Інший вид шахрайства виявився зовсім несподіваним. Жінка представилася родичкою літніх людей та викрала всі гроші, які були у пенсіонерів. Будьте обережними та не дозволяйте комусь вас обдурити, навіть, якщо вони розповідають дуже життєві історії.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео