+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Новорічний карантин по-європейськи. Як в Європа готується до новорічних обмежень?

Новорічний карантин по-європейськи. Як в Європа готується до новорічних обмежень?
138424 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через активне поширення коронавірусу світ запроваджує нові обмеження аби зменшити рівень захворювання. Країни вже оголосили новий перелік обмежень. Поговоримо про європейські країни.

Німеччина. З 16 грудня до 10 січня діятиме суворий карантин. На Новий рік заборона гучних святкувань (з 31 грудня по 1 січня). Настійно рекомендується відмовитися від запуску феєрверків та будь-яких зібрань.
В умовах карантину працюватимуть аптеки, галантереї, бензоколонки, банки, ощадкаси й поштові відділення. У школах припинять навчання у класах, а також закриють дитячі садки, а університети з 16 грудня переведуть на дистанційну форму навчання. Зачиняються усі магазини, окрім продовольчих.

П’ять тижнів локдауну в Нідерландах. Обмеження щодо зібрань більше, ніж двоє чоловік, зокрема й вдома. Виняток буде зроблено на три дні у період Різдва, коли буде дозволено зустрічі за участі трьох дорослих відвідувачів.
Із 16 по 19 грудня закриють всі громадські місця, дитячі садки, тренажерні зали, музеї, зоопарки, кінотеатри, перукарні та салони краси. Школи закриють до 18 січня.

Нові обмеження торкнулися й Великої Британії. Закритті паби та ресторани, окрім доставки та обслуговування на винос. Розважальні заклади залишаються закритими, присутність глядачів на стадіонах заборонена.

Послаблення обмежень на новорічні свята у Греції. Із 7 грудня працюють магазини, які продають різдвяні іграшки. Туристи забов’язані надати результати тесту та пройти 10 днів самоізоляції.

В Австрії із 7 грудня також послабили карантин, проте ресторани та готелі зачинені до 7 січня. З 24 грудня почнуть свою роботу підйомники. Відвідувачі із інших країн прохатимуть 10-денний карантин.Невеличкими компаніями до десяти осіб дозволяється збиратися на Новий рік. Працюватимуть магазини роздрібненої торгівлі і підприємства сфери послуг: перукарні та салони краси.

Італія ввела нові обмеження для тих, хто планував відпустку в країні. Люди, які приїжджатимуть із 18 грудня 2020 року до 7 січня 2021 року, змушені будуть пройти 14-денний карантин.З 24 грудня по 2 січня в Італії діятиме нічна комендантська година, будуть обмеження на пересування між регіонами. Зачинені магазини, бари та ресторани у вихідні та святкові дні.
Комендантська година у Франції діятиме із 15 грудня від 20.00 до 6.00. На Новий рік і Різдво не буде обмежень між регіонами Франції. Музеї, театри й кінотеатри будуть зачинені ще три тижні.

Польща. Після різкого стрибка заражень коронавірусом 25 000 за добу країна посилила карантин. Дистанційне навчання в школах продовжене до Різдвяних канікул. До Різдва не працюватимуть ресторани, бари, фітнес - студії та культурні установи.


Теги: Новорічний карантин,обмеження,Велика Британія, Німеччина ,Польща ,Нідерланди, Австрія, Італія ,Франція,Новий рік, Коронавірус

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео