+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Андріївка та Маломиколаївка Дніпропетровщини змагаються за звання «Неймовірного села України»

Андріївка та Маломиколаївка Дніпропетровщини змагаються за звання «Неймовірного села України»
41745 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 листопада завершилося онлайн-голосування у V Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2020», під час якого визначилися села-фіналісти, до переліку яких потрапили і два села Дніпропетровської області — Андріївка та Маломиколаївка. Зокрема, останнє, яке представило проєкт з виробництва цукатів із овочів та фруктів, отримало майже 30 тисяч онлайн-голосів — це більше, ніж вся Миколаївська ОТГ і більше, ніж Петропавлівщина.

Як йдеться у повідомленні ULEAD Дніпропетровський регіональний офіс, разом з двома селами Дніпропетровщини до фіналу конкурсу потрапили с. Саджавка Івано-Франківської області, с. Очканівка Полтавської області, село Горбове Чернігівської області. Також експертна рада вирішила дати шанс ще трьом громадам захистити свої проєкти. Ними стали: Головчинці, Хмельницька область, Санжійка, Одеська область і Сосонка, Сумська область. Тож у фіналі за звання «неймовірного» будуть змагатися 8 громад.

Вже з 15 листопада про кожне із сіл-фіналістів та чому саме їхня бізнес-ідея варта перемоги розкажуть на сайті AgroPortal.ua.

Довідка: конкурс «Неймовірні села України 2020» онлайн-видання AgroPortal.ua цьогоріч проводить уп'яте. Головний приз — 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Крім головного подарунка переможцю, компанія «Бейкер Тіллі Україна» допоможе одному з 10-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту. А Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів.

Теги: неймовірні села,конкурс, Дніпропетровщина,фіналісти,бізнес-проєкти

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео