+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Костін Тарас Вікторович або «приХватизація» майна громади міста Переяслав

Костін Тарас Вікторович або «приХватизація» майна громади міста Переяслав
220634 ПЕРЕГЛЯДІВ

Костін Тарас Вікторович в результаті його діяльності ретельної перевірки потребують усі скарги громадян, повідомлення про злочини, які слідчий відділ міста Переяслава не вносив в ЄРДР, щодо посадових осіб Переяславської міської ради та Переяслав-Хмельницької Районної Ради та особисто Костіна Тараса Вікторовича, Губенко Валентини Валеріївни аби дати людям міста Переяслав надію на справедливість, адже мер міста Костін Тарас Вікторович - це тимчасово, а громада міста Переяслава це назавжди!

Мер міста Переяслава – Костін Тарас Вікторович, для якого невиконання посадовою особою своїх обов’язків не є злочином, а перевищення службових повноважень, можливі корупційні та незаконні дії посадових осіб міської ради Переяслава, при тому завищенні платежі за послуги з бюджету міста є взагалі непомітними.

Костін Тарас Вікторович : відсутність реакції поліції та прокуратури Переяслава на сумнівну діяльність мера


Не реагування поліції на «сумнівну…» діяльність Переяславської міської ради, заступників та помічників мера Костіна Тараса Вікторовича які змушує грамадян міста Переяслав думати, що усі, без виключення органи державної влади міста або лобіюють діяльність мера Костіна Тараса Вікторовича з власних інтересів або залякані висловити свою позицію на сесіях, зборах чи слуханнях.

Костін Тарас Вікторович, завдяки вам телеканал ТРК «Альта» більше не комунальне підприємством, а приватне!

Костін Тарас Вікторович на разі є мером міста Переяслав, Київської області. Як мер міста Тарас Костін не міг не знати, що ніякого закону немає, як було написано в преамбулі до проєкту рішення «З метою приведення до вимог чинного законодавства України» щоб позбавити громаду Переяслава телеканалу ТРК «Альта».

В результаті маніпуляцій групи осіб, в тому числі під головуванням Костіна Тараса Вікторовича, як на нашу думку за попередньою змовою, Громади, представниками яких є Переяславська міська рада та Переяслав-Хмельницька Районна Рада втратили з власності громад телеканал ТРК «АЛЬТА», який весь час існував та фінансувався за рахунок жителів міста Переяслав та Переяслав-Хмельницького району. Власниками телеканалу ТРК «АЛЬТА» стали шість громадян міста Переяслав.


В місті Переяслав, Переяславська Міська Рада Київської Області спільно з Переяслав-Хмельницькою Районною Радою 25.03.1995 року, створили та зареєстрували телеканал ТРК «АЛЬТА» ЄДРПОУ 20598330, Переяславська міська рада весь час фінансувала телеканал ТРК «АЛЬТА» за рахунок громади міста Переяслав.

Важливо! Національна рада з питань телебачення та радіомовлення НР460 від 19.03.2020 року видала ліцензію КОМУНАЛЬНОМУ підприємству телеканал ТРК «АЛЬТА» ліцензії на багатоканальне мовлення з використанням радіочастотного ресурсу у стандарті DVB-T2 (MPEG-4) на 44 ТВК у м. Переяславі Київської обл. (2-га програма). Більш того, комунальному телеканалу ТРК «АЛЬТА» дали ліцензію провайдера! Тобто частоти (цифра) DVB-T2 комунальний телеканал ТРК «АЛЬТА» міг здавати в оренду за кошти іншим телеканалам! Приватний телеканал так просто таких ліцензій не отримав би!

Після чого 25.03.2020 року було реорганізовано комунальне підприємство телеканал ТРК «АЛЬТА» в приватне підприємство ТОВ ТРК «АЛЬТА» де засновниками (власниками) стали шість фізичних осіб, а саме:
- ЯРМОЛЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, місто Переяслав, ВУЛИЦЯ МОЖАЙСЬКА, будинок 7, квартира 6, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3166,67 (він же директор, можливо й друг Костіна Тараса Вікторовича)
- ЛЕБЕДИНЕЦЬ ЛАРИСА ВОЛОДИМИРІВНА, місто Переяслав, ВУЛИЦЯ НАБЕРЕЖНА, будинок 16, квартира 13, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3166,67
- ДАНЮК ІВАННА МИХАЙЛІВНА, Київська обл., Вишгородський р-н, село Литвинівка, ВУЛИЦЯ Л. УКРАЇНКИ, будинок 12/2, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3166,67 (Ведуча ТРК «АЛЬТА»)
- ДЕМИДЕНКО ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ, місто Переяслав, ВУЛИЦЯ МАКАРЕНКА, будинок 3А, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3166,67
- СЕМЕНЧЕНКО АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ, місто Переяслав, ВУЛИЦЯ Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 99, квартира 47, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3166,67

Костін Тарас Вікторович та «компанія» є причиною журналістських запитів на публічну інформацію від Всеукраїнських громадських організацій та ЗМІ

Підставою для запиту є отримана інформація щодо дій посадових осіб Переяславської міської ради, зокрема Костіна Тараса Вікторовича, які можливо мають ознаки злочинів у сфері службової діяльності, посадові особи Переяславської міської ради встановили за практику не надавати відповідь на поставлені питання в запитах, надавати їх в неповному обсязі, рішення комісій, пленарних сесій, прописувати в рішеннях пункти, за які не голосували депутати, члени комісій або викладати їх не в тому вигляді, в якому голосували, депутати, члени комісій, або ставити на голосування питання по яким уже були виконані роботи, відповідальність за такі дії передбачена ст. 367 Кримінального кодексу України. Також на нашу думку в діях посадових осіб Переяславської міської ради та особисто Костіна Тараса Вікторовича можливо можуть бути ознаки злочинів у сфері службової діяльності, за які відповідальність передбачена ст. 364, ст. 364-1, ст. 365-2, ст. 366, ст. 367 Кримінального кодексу України.

Підприємство комунальна організація (установа, заклад) телерадіокомпанія «Альта» ЄДРПОУ 20598330, рішенням Переяславської міської ради №100-78/2-VII від 09 січня 2020 року та Переяславської Районної Ради, Код ЄДРПОУ: 04054719 було прийнято рішення про вихід зі складу співзасновників ТРК «АЛЬТА», з посиланням в преамбулі до проєкту рішення «З метою приведення до вимог чинного законодавства України», необхідно з’ясувати, який закон, постанову уряду, можливо, указ Президента, виконувала Переяславська міська рада і Костін Тарас Вікторович особисто, з виконання вимог чинного законодавства України, коли приймала рішення вийти зі складу засновників комунального підприємства ТРК «Альта», так як немає такого закону. Якими треба бути негідниками, щоб так цинічно позбавити громадян міста Переяслав та Переяслав-Хмельницького району їх телеканалу!

Тобто громадяни міста Переяслав та Переяславського району були позбавлені комунального підприємства телеканалу «Альта». Приватними власниками телеканалу «Альта» стали шість громадян: 1. Ярмоленко Олег Олександрович, 2. Лебединець Лариса Володимирівна, 3. Данюк Іванна Михайлівна, 4. Демиденко Олександр Іванович, 5. Семенченко Андрій Анатолійович, 6. Рижов Андрій Миколайович.

Костін Тарас Вікторович : мер міста Переяслав вважає, що місто Переяслав – це його приватне підприємство?


Необхідно встановити, чи дотримувалось вимогам п. 4 Постанови КМ України від 29.04.1994 р. за № 276, п. 9 Постанови КМ України від 25.05.1998 р. за №740 та Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» (діяв з 01.01.2004 року), комунальна організація (установа, заклад) Телерадіокомпанія «Альта» ЄДРПОУ 20598330 в період з моменту створення, а в наступному державної реєстрації 1994 рік по 24.03.2020 року, в тому числі чи відповідав статут та інші статутні документи вимогам вище вказаним постановам уряду та закону.

Як на нашу думку, реорганізація/приватизація комунального підприємства телеканалу ТРК «АЛЬТА» в приватне підприємство ТОВ ТРК «АЛЬТА» було проведено з порушеннями чинного законодавства України й підлягає скасуванню в судовому порядку, телеканал комунальне підприємство ТРК «АЛЬТА» повинен бути повернутий громадам міста Переяслав та Переяславського району, а винні організатори (можливо Костін Тарас Вікторович) та виконавці даної махінації повинні понести кримінальну відповідальність.

Також підставою для запиту публічної інформації є рішення комісій, сесій Переяславської міської ради, після яких в рішеннях писались пункти, які на голосування не ставились або формулювання було змінено. Більшість таких комісій, сесій було за головуванням Костіна Тараса Вікторовича.

Просимо послухати аудіо запис засідання Переяслав - Хмельницької міської ради, ПОСТІЙНА КОМІСІЯ з питань бюджету та фінансів Протокол засідання комісії № 52 від 22.08.2019, як Костін Тарас Вікторович рішення «пропихує…» : аудіо запис

Костін Тарас Вікторович : частини зупинок міського транспорту тепер у власності ФОП?

Підставою для запиту публічної інформації є інформація про те, що частини зупинок громадського транспорту в місті Переяслав приватизовані, тобто фактично продані підприємцям, що суперечить чинному законодавству України.
                                          Костін Тарас Вікторович

                                          Костін Тарас Вікторович

                                    Костін Тарас Вікторович

Теги: Костін Тарас Вікторович,Губенко Валентина Валеріївна,Лой Катерина Іванівна,Артазей Василь Іванович,Коливошко Валерій Іванович
Автор: redactor.newsukraine

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео