+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Осінні канікули не за горами: пакуємо валізи в подорож

Осінні канікули не за горами: пакуємо валізи в подорож
196127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Осінні канікули наближаються. А разом з ними й головний біль для батьків-куди подіти дитину, чим її зайняти та що робити, аби дитина не байдикувала або не просиджувала час за сучасними гаджетами. Міністерство освіти перенесло канікули на тиждень раніше у зв'язку з проведенням місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Тож цього року планують зробити осінні канікули з 15 по 30 жовтня включно.За цей час виборчі дільниці мають провести вибори та підрахувати голоси за відповідних місцевих голів. Тож в результаті дострокових канікул, батьки вже мають замислитися над відпочинком дітей.
Канікули для малечі-це завжди радість. Вони відпочивають, граються, відвідують бабусь з дідусями. Але в період карантину питання, що робити, стало актуальним. Відбуваються певні обмеження, застороги.
Тож ми пропонуємо вам розглянути декілька варіантів здорового та приємного відпочинку з дітьми.
"Таор Карпати"-комплекс сімейного дозвілля, розташований у Львівській області, селі Ластівка. Відпочинок тут орієнтований, як на дорослих, так і на дітей. В комплексі є картинг, катання на велосипедах та ігри на свіжому повітрі. Довкола цього місця Карпати, свіже повітря, спокій, сімейна ідилія. Також тут розташовані будиночки, де як дорослі, так і малі можуть намалювати тематичні картини, поглянути на різні пори року. В "Таор Карпатах" дітей залучають до живого спілкування, привчають жити без гаджетів. Тут можна навчитися розмальовувати камінчики, валяти іграшки з фетру тощо. До речі, для зовсім крихітних діток тут можна запросити на допомогу няню. Ціна такої сімейної насолоди від 1 250 гривень для дорослих за сутки та від 350 гривень для дітей від 6 років.
Reikartz Аквадар-оздоровчий сімейний комплекс, розташований в Черкаській області, селі міського типу Маньківка (поблизу Умані). Якщо ж ви та ваша дитина прагне єднання з природою-вам сюди. Тут надається повний комплекс лікування органів кровообігу, опорно-рухового апарату та нервової системи. В Reikartz Аквадар на вас чекає шоу-програма щотижня, триразове харчування, вільний доступ до басейну та саун. Дітей також тут є чим зайняти: ігри на свіжому повітрі, кімната PlayStation, творчі уроки(ліплення, малювання). Також організатори запропонують вам відвідати дендропарк "Софіївку" або Буцький каньйон. Ціна 1098 гривень за сутки, для дітей старше 6 років-500 гривень. А от малечі дозволяється безкоштовне перебування разом з батьками.
Ще один сімейний комплекс відпочинку- "Ruta" в Затоці. Це місце закрите для сторонніх, а от для дорослих та дітей безліч цікавих розваг: йога для мам, рибацькі поєдинки для тат, батути, творчі гуртки для малят. Комплекс відпочинку захопить ще й тематичними вечірками. Наприклад: "Біла вечірка". Організатори створять найкращі умови для дітей та безпечні ігри. Також ви матимете змогу побачити місто з 28 метрів, адже в " Руті " розміщене найбільше колесо огляду. Відпочинок оцінюється від 1199 гривень. Для дітей додаткова оплата не потребується, якщо вони не займатимуть окремого місця.
Попередньо ми вам розповіли, де можна відпочити з родиною, в сімейному колі на свіжому повітрі та без гаджетів. Але можуть виникнути причини, коли батьки не зможуть поїхати у подорож зі своїми малятами. Тож є ще декілька прикладів для відпочинку вашим дітям.
Так, дитячий табір STAR TIME CAMP пропонує активний та веселий відпочинок. Розташований він в Одеській області, селі міського типу Грибівка. Ваші діти братимуть участь в дискотеках, спортивних змаганнях, турнірах. У таборі працюють досвідчені вожаті, а майстер-класи проводять зірки шоу-бізнесу. Відтак, цієї осінньої зміни (25-31 жовтня) до STAR TIME CAMP прибуде співачка Джеррі Гейл, відома піснею "Охрана, отмєна". Також на ваших дітей чекають студії розвитку, басейни, джакузі, місця для проведення творчих уроків, вечірні посиденьки біля вогнища. Ціна за осінню подорож-15 тисяч гривень.
Якщо ж ви прагнете, щоб ваша дитина відпочила від напруженого навчального графіка, познайомилася із новими друзями та просто провела активно час в мандрах, то вам в дитячий табір "Едельвейс", розташований в Карпатах. Ця місце для сміливих, адже кожного дня вожаті прямують зі своїми дітьми в гори, прогулюються парками тощо. Табір-це місце для пізнавального та дивовижного. Тут велику увагу приділяють спортивним змаганням, активному руху та походам. З 25 жовтня по 1 листопада вашу дитину чекає святкування Гелловіну з тематичним сценарієм та дивовижними костюмами, дискотека, розваги, гуцульська ватра. За активний відпочинок ви маєте віддати 7 400 гривень.
І наостанок, хочемо вам запропонувати табір живого спілкування, табір, де заборонені гаджети. Під Києвом є скаутський табір " Гірка", розташований прямо в лісі. Серед свіжого повітря, активного руху, пізнавальних розвагах, майстер-класів ваша дитина проведе час з 25 по 31 жовтня. Тут всі ігри, заходи, завдання націлені на виявлення потенціалу дитини, її вмінь. Тож малюки матимуть змогу проявити себе в акторській, хореографічний, поетичній майстерності. Знову ж таки на дітей чекає святкування Гелловіну з гарбузами, костюмами, страшилками. Весела подорож коштуватиме 4 400 гривень.
Вам лише тепер залишається обрати дитячий табір або сімейний комплекс, спакувати валізи та відправитися в подорож. Головне дотримуватися дистанції та мити руки.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео