+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Тренд-2020: чоловічий манікюр з візерунками

Тренд-2020: чоловічий манікюр з візерунками
154265 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доглядати за собою потрібно не тільки жінкам. Чоловіки вважають за краще не афішувати той факт, що вони роблять деякі косметичні процедури. Чоловічий манікюр - це перш за все гігієнічна процедура. Доглянуті нігті мати потрібно всім чоловікам, незалежно від їх сфери діяльності, адже регулярний догляд запобігає появу грибка, деформації нігтьової пластини і утворення задирок. Чоловіки і раніше відвідували майстра нігтьового сервісу. Не так часто, як дівчата, але все ж. Якщо ти топ-менеджер і часто присутній на ділових зустрічах, вид твоїх пальців із задирками та мозолями не у всіх викликає бажання потиснути руку. Приблизно півтора роки тому в моду увійшло покриття на нігтях у чоловіків. Це була база і матовий топ. Тобто з боку і не скажеш, що у тебе на нігтях манікюр. Цього року тенденція набирає обертів: чоловіки вийшли з підпілля і стали відкрито демонструвати дизайн на своїх руках. А в тренді у чоловіків: лунки яскраві або чорні; чорні стрічки під матовим топом; букви або слова; недбалі мазки; матові фактури.
Успішні чоловіки стали не рідкісними відвідувачами манікюру, адже краса тіла не залежить від статі. В Європі естетична гігієна рук увійшла в моду в 19 столітті, дуже швидко доглянуті руки стали ознакою освіченої і успішної людини. Манікюр для жінок в першу чергу це безсумнівно догляд за руками з нотками декору. Жінка любить пограти з кольорами, малюнками та аксесуарами. Для чоловіків – це гігієна, яка додає презентабельності до загального стилю та статусу. Ще Стародавня Греція славилася культом краси і тому манікюру приділяли особливу увагу. Існувала навіть спеціальна професія - космет. До нього зверталися ті, хто хотів замаскувати косметичні недоліки за допомогою манікюру або гриму. Вже тоді майстри-космети використовували маленькі ножиці для підстригання нігтів і обов'язково покривали нігтьову пластину, але при цьому ніколи не зафарбовували кутикули. Доглянуті руки – обов'язкова приналежність до аристократії, і тому знехтувати манікюром не могли ні жінки, ні чоловіки. Високопоставлені представники суспільства мали рабиню, в обов'язки якої входило стежити за руками господаря. Однак, в 21 столітті, де люди наполегливо борються за рівність та намагаються відійти від гендерний стереотипів, найдуться ті, які засуджують чоловічий манікюр, бо вважають це замашками людей з нестандартною орієнтацією. В результаті проведеного опитування в соціальних мережах щодо чоловічого манікюру, то люди поділилися рівно навпіл. Дехто вважає, що чоловік й вдома може охайно зробити манікюр без покриття гель-лаком. Інша частина навпаки думає, що кожен має право виглядати охайно, і це стосується не тільки нігтів, а й обличчя. Суспільство вже давно не вирішує, як треба, а як ні. Сучасне суспільство стало менше звертати увагу на думку інших. У когось досі сформовані старі підвалини. Зараз тренд стильного чоловічого манікюру набирає обертів у зірок та блогерів, багато хто засуджує такий тренд, але більшість молодого поколінні підхоплює модну тенденцію 2020 року.
Варто не забувати, що булінг – це агресивна поведінка щодо окремої особи з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. Бути за чи проти чоловічого манікюру – діло кожного. Часто українці забувають, що таке свобода особистості та толерантність. Вважається, що чоловічі вчинки – це бути хорошим батьком, люблячим чоловіком та професійним працівником. Під публікаціями в соціальних мережах з фотографією чоловічого манікюру сотні жінок сміливо заявлять, що це не чоловічий вчинок. Однак вони ж вдома потерпають від домашнього насилля. Ми зібрали декілька яскравих коментарів щодо чоловічого манікюру з покриттям гель-лаку: «чоловіки мають залишатися чоловіками. Сьогодні нігті, завтра пірсінг, післязавтра сукні та підбори», «далі премія «жінка року», «до чого світ котиться, залишимося без чоловіків скоро», «не дуже розумію таку моду, чоловік має залишатися чоловіком, а жінка – жінкою, адже якщо у борщ додати гречки, то вийдуть помиї», «2020 рік мене бентежить», «чоловіки мають захищати Україну, а не нігті фарбувати». Але є й позитивна позиція щодо такого тренду: « малюнок на чоловічих нігтях – крутий експеримент, який показує, що гендерна дискримінація стосується не тільки жінок», «я жінка, якій би хотілося бачити чоловіка з охайними нігтями», «кожен робить те, що вважає за потрібним», «ми живемо у стереотипному баченні, тому цей тренд не буде сприйматися», «мені дуже шкода людей з нетрадиційною орієнтацією, бо уявіть скільки бруду на них ллється щодня, якщо усіх так чіпляє малюнок на чужих нігтях», «те, що люди так грубо висловлюються жахливіше за усі модні тенденції».

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео