+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Дніпрянки влаштували автопробіг містом

Дніпрянки влаштували автопробіг містом
70334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жінки за кермом не гірші, ніж чоловіки. З таким гаслом у Дніпрі провели автопробіг. 25 красунь проїхалися містом, аби показати, що вони вправно керують залізним конем і розуміються на правилах дорожнього руху.

Серед учасниць автопробігу «Жінка і авто» були водійки і на власних автівках, і на службових — кермувальниці тролейбуса та поліцейського авта.

Поліціянтка Алла Малиновська-Поправка за кермом службової автівки вже сім років.

«Це моя тема, мені дуже подобається кермувати, я відчуваю себе щасливою за кермом. І це була чудова нагода, тим паче мені запропонували взяти участь на службовому автомобілі, це мені подобається і я не змогла відмовитися», — розповідає поліціянтка.

19 років за кермом — і жодного ДТП. Ольга Басиста приїхала на пробіг, аби власним прикладом довести: жінка і авто — це безпечно.

«Усім відоме прислів`я про мавпу з гранатою, ось це мене зовсім не бентежить, — каже водійка. — Хочеться, аби чоловіки почали поважати жінок, адже жінки більш акуратні та уважні».

А у Ольги Влох за сім років керування автівкою ДТП були, але, каже, завинила не вона.

«Здебільшого вони були на парковці, навіть була ситуація, коли не я зачепила якесь там дерево, а мене вдарили, мою машину, тому що я повільно виїжджала , а водій-чоловік не побачив, що я там стою», — пояснює Ольга.

Чоловіки не повинні упереджено ставитись до жінок на дорогах — головний меседж акції. Як зазначив організатор автопробігу Михайло Прудніков, проєкт «Жінка і авто» привертає увагу до проблеми гендерних стереотипів щодо жінки за кермом.

Водійки проїхалися Набережною та вулицею Космічною до аерокосмічного центру. Там провели конкурс на знання правил дорожнього руху та начиння під капотом автівки.

 

Теги: автопробіг, Дніпро,жінки,водійки

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео