+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Хамес Родрігес: новий півзахисник «Евертону»

Хамес Родрігес: новий півзахисник «Евертону»
27400 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий півзахисник «Евертона» Хемес Родрігес вважає, що клуб - це «підлий бізнес» під керівництвом боса Карло Анчелотті, і каже, що він все ще може поліпшити свою гру.

Хамес Родрігес - колумбійський футболіст, атакуючий півзахисник англійського клубу «Евертон», віце-капітан збірної Колумбії. Володар премії ФІФА імені Ференца Пушкаша в 2014 році

За 12 мільйонів фунтів стерлінгів «Реал Мадрид» став володарем «золотої бутси» на чемпіонаті світу 2014 року і забив 17 голів в 40 запусках під керівництвом Анчелотті на «Бернабеу».

Незважаючи на те, що він виграв дев'ять головних трофеїв, його форма з тих пір була непостійною.

Але 29-річний колумбієць вважає, що робота з Анчелотті в третій раз допоможе «Евертону» виграти трофеї.

«Евертон - це клуб, який означає бізнес, є багато серйозних людей на всіх рівнях, які сповнені рішучості домогтися успіху, і це в кінцевому підсумку буде означати виграш трофеїв», - сказав Родрігес, який також грав під керівництвом Анчелотті в оренді в «Баварії».

«Це не станеться відразу, але це довгостроковий план. Я бачив позитивні ознаки того, що ми можемо досягти прогресу. Будь-то в найближчі кілька місяців або кілька років, трофеї більші - ніж можливі».

На питання, чи є у нього ще щось, що потрібно довести в своїй кар'єрі, Родрігес додав: «Я сподіваюся, що зможу вчитися і вдосконалюватися як гравець».

«Поруч зі мною є менеджер, який мене дуже добре знає, і я знаю його, так що все йде добре. Я завжди хотів добитися більшого».

Що отримає Евертон?

«Евертон» витратив 54 мільйони фунтів стерлінгів на реконструкцію півзахисту, коли Родрігес, Аллан і Абдулай Дукур приєдналися до клубу в цьому вікні та низку підписань, яку Анчелотті назвав «фантастичною».

Італієць, тричі вигравав Лігу чемпіонів в якості менеджера, сказав: «Я думаю, що в наступному сезоні ми зможемо вийти в Європу. Мета абсолютно ясна».

Анчелотті перейшов в «Евертон» в грудні, і після перших кількох місяців позитивних результатів, коли він націлився на європейський футбол, вони фінішували 12-м, відстаючи від «Тоттенхема», який посів шосте місце, на 10 очок, з яким вони зустрінуться у неділю о 16:30 за московським часом.

Родрігес, який в основному домігся успіху, граючи під номером 10, також сказав, що знову робота з Анчелотті стала важливим фактором для приєднання до «Евертону».

Сезон 2014-2015 років пара провела в «Реалі», де іспанська команда виграла Суперкубок УЄФА і Клубний чемпіонат світу. Анчелотті також взяв Родрігеса в оренду в мюнхенську «Баварію», перш ніж він був звільнений в сезоні 2017-18.

«[Робота з Анчелотті] сильно вплинула на моє рішення», - сказав він. «Нам сподобався відмінний сезон 2014 року і хороший сезон для мене особисто, у нас склалися хороші відносини як між менеджером і гравцем».

«Евертон - хороший клуб з багатою історією, і я прагну зіграти в міру своїх можливостей і довести, що возз'єднання з тренером було хорошим вибором».

Анчелотті додав: «Я добре знаю гравця і дуже йому довіряю. Він фантастичний гравець і професіонал, і я впевнений, що він зробить все можливе для "Евертону" в першу чергу, а також для нього».

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео