+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Кличко про нову «партію мерів»: У мене вже є партія Удар, від якої буду висуватись в мери

Кличко про нову «партію мерів»: У мене вже є партія Удар, від якої буду висуватись в мери
34949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що не приєднався до нової «партії мерів» тому, що буде балотуватися на місцевих виборах від власної партії Удар.

Про це Кличко заявив під час онлайн-пресконференції у понеділок, 22 червня, повідомляє НВ.

За словами мера, він балотуватиметься на посаду очільника столиці від своєї політичної сили, а також поведе команду на місцеві вибори, зокрема, в Київраду.

«Ми в команді зважували всі можливі варіанти і ухвалили рішення йти своєю політсилою. Якщо кияни знову довірять мені бути мером і реалізовувати їх очікування, — я переконаний, мені потрібно спиратися на команду, з якою я буду втілювати зміни в столиці», — сказав Кличко.

Він зауважив, що є головою Асоціації міст України і завжди відстоював і буде відстоювати інтереси місцевого самоврядування.

«Заради захисту інтересів громадян, місцевого самоврядування, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно», — наголосив Кличко.

19 червня керівники українських міст презентували в Києві нову політсилу, назвавши її Пропозиція.

До складу політичної сили увійшли: мер Дніпра Борис Філатов, мер Миколаєва Олександр Сенкевич, мер Чернівців Олексій Каспрук, мер Житомира Сергій Сухомлин, мер Кропивницького Андрій Райкович та мер Каховки (Херсонська область) Андрій Дяченко.

У пресслужбі партії повідомили, що її метою стане побудова ефективної системи самоврядування в країні. У Пропозиції додали, що Кличко — партнер, але він піде на вибори зі своїм політичним проєктом.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Партія УДАР,Віталій Кличко,місцеві вибори
Автор: News Ukraine

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео