+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

НАЗК за тиждень склало адміністративні протоколи щодо Потураєва, мера Ужгорода та ще 11 осіб

НАЗК за тиждень склало адміністративні протоколи щодо Потураєва, мера Ужгорода та ще 11 осіб
57310 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом минулого тижня НАЗК направило до суду 13 адміністративних протоколів. Серед тих, кого прагнуть притягнути до відповідальності, - міський голова Ужгорода та народний депутат від президентської партії
Прес-служба НАЗК прозвітувала, що протягом минулого тижня агенція спрямувала до суду адміністративні протоколи стосовно тринадцятьох осіб.
Зокрема, за підозри у конфлікті інтересів, нацагентство прагне притягнути до відповідальності міського голову Ужгорода Богдана Андріїва, директора аеропорту Чернівців Бориса Морського та колишнього заступника начальника Закарпатського сервісного центру МВС Михайла Бойчука.
Через несвоєчасне сповіщення органів про зміну в майновому стані притягуватимуться до відповідальності прокурор Віталій Вергелес, колишня чиновниця Звенигородської РДА Наталія Кузнєцова та народний депутат від «Слуги народу» Микита Потураєв.
За несвоєчасне подання декларацій НАЗК притягує до відповідальності начальницю відділу Мінфіну Олену Михайленко та колишнього слідчого Нацполіції Богдана Шевченка та колишнього керівника експертної групи Нелю Сороку. Також за це притягаються до відповідальності троє колишніх працівників Служби безпеки України.
За неправильне подання партійної звітності адмінпротокол був складений щодо керівника «Партії Українського народу» Дмитра Подлужного.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Микита Потураєв,НАЗК
Автор: News Ukraine

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео