+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Верховна Рада легалізувала гральний бізнес в Україні

Верховна Рада легалізувала гральний бізнес в Україні
24998 ПЕРЕГЛЯДІВ

У другому читанні ухвалений Закон «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Підтримали законопроєкт 248 народних депутатів. Про це стало відомо під час засідання Верховної Ради 14 липня.

Парламент схвалив законопроєкт 2285-д, розгляд якого почався ще 30 червня, а до документу було подано 3,5 тисячі правок. Новим законом запроваджується кримінальна відповідальність за організацію азартних ігор без ліцензії. Зали з гральними автоматами дозволяється розташовувати лише у готелях, які мають три, чотири або п`ять зірок. Казіно — тільки у п`ятизіркових готелях, букмекерські контори — у 3-,4- або п`ятизіркових готелях.
Згідно із законопроєктом, азартні ігри дозволяється проводити у гральних закладах казино, у мережі інтернет, у залах ігрових автоматів. Букмекерська діяльність організовується в букмекерських пунктах та у мережі інтернет.

Вводяться й вікові обмеження — грати в азартні ігри можуть лише особи, які досягли певного віку — 21 рік. До того ж, буде створений Реєстр осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та участь в азартних іграх.

Організаторами азартних ігор можуть бути лише юридичні особи-резиденти України. Організатори мають забезпечити ідентифікацію гравця і відвідувача грального закладу. Це також стосується і гравців в інтернеті.

Щодо грального бізнесу в мережі інтернет, ставки тут можливі лише в безготівковій формі за умови попередньої ідентифікації гравця. Заборонено приймати ставки електронними грошима, приймати ставки у кредит чи розстрочення платежу. Закон забороняє організацію закладів, де надається доступ до азартних ігор в мережі Інтернет, аби унеможливити відкриття гральних закладів, замаскованих під Інтернет-клуби.

Теги: гральний бізнес,Україна,легалізація,Верховна Рада

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео