+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Книжковий фестиваль «Book Space» відбудеться онлайн

Книжковий фестиваль «Book Space» відбудеться онлайн
25618 ПЕРЕГЛЯДІВ

На «відвідувачів» чекають лекції, дискусії, огляди новинок, розмови з видавцями та авторами. Під час ефіру можна буде ставити питання у коментарях до трансляції на Youtube та у соцмережах. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпровської міської ради.

Вперше за три роки Міжнародний книжковий фестиваль «Book Space» пройде у форматі онлайн. Долучитися до фестивальних активностей можна на офіційній сторінці в соцмережах, де проводитиметься онлайн-марафон. Як повідомляють організатори, підготовлені заходи не тільки для дорослої аудиторії, а й для дітей та батьків.

Тема нинішнього «Book Space» —«Майбутнє: (анти)утопії», яка тісно переплітається з тим, що сталося в пандемію, та наслідками, які ще чекають на людство.

«Основними темами стануть поняття утопій та антиутопій; стереотипи в медицині, пов’язані з пандемією; криза влади та чоловічий світ під час викликів; світова бідність: чи можливо її здолати; майбутнє мистецької сфери після кризи; онлайн-школа: враження та можливості; батьківське вигорання; реформи у культурній сфері, — повідомляють організатори. — Як створювати меми: воркшоп від телебачення Торонто; карантин – не завада відкрити видавництво або започаткувати ініціативу; підлітки, гаджети та технічне майбутнє».

Третій книжковий фестиваль «Book Space» відбудеться 4 та 5 липня, початок о 12.00.

Теги: фестиваль, книги,Дніпро,Book Space

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео