+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

У Кривому Розі мати втекла від сімох дітей

У Кривому Розі мати втекла від сімох дітей
90855 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли поліція знайшла жінку, вона категорично відмовилась повертатися та виконувати свої батьківські обов`язки. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила Служба у справах дітей виконкому Криворізької міської ради.

Під час карантину служби у справах дітей особливо прискіпливо контролюють забезпечення прав дітей та їхній соціальний захист. Днями у Саксаганському районі соціальні працівники разом із правоохоронцями склали акт про сімох покинутих дітей у зв’язку зі злісним ухиленням матері від виконання батьківських обов’язків.

Жінка залишила дітей, серед яких і підлітки, і зовсім малеча, на стареньку бабусю та зникла. Сімя якийсь час намагалася прогодуватися на одну невелику пенсію, але настали часи, коли в оселі елементарно стало не вистачати їжі дітям. Не один рік родина знаходиться на контролі у соціальних служб, дітей ростили «усім світом», бо ж матері до них ніякого діла не було. Тому допомагали міська та районна служби у справах дітей, благодійні організації, заклади освіти, де навчаються старші діти. А горе-матір неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання своїх обовязків, проте позитивних результатів це не дало. Дітей вона народжувала, а ось займатися ними не збиралася.

Після її втечі з дому правоохоронцям вдалося встановити місце перебування жінки. Та коли поліція разом із соцлужбами навідалися до її нової оселі, вона категорично відмовилася і повертатися, і бути матір`ю покинутим дітям.

«У зв’язку зі злісним ухиленням матері від виконання батьківських обов’язків працівниками поліції та медпрацівниками складено акти про покинутих дітей. Наразі вони перебувають у дитячому медичному закладі з метою обстеження», — повідомляють у Службі у справах дітей.

Надалі вирішуватиметься і доля жінки, яка має всі шанси позбутися батьківських прав. І доля дітей, які можуть залишитися без хай не найкращої, але все ж таки рідної домівки.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео