+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» забезпечив масками і рукавичками Дніпровський геріатричний пансіонат

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» забезпечив масками і рукавичками Дніпровський геріатричний пансіонат
35086 ПЕРЕГЛЯДІВ

З приходом вірусу COVID-19 до України Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» значно посилив свою активність.

За ініціативи президента фонду Петровського Олександра Володимировича та інших активістів було проведено кілька акцій допомоги медичним закладам.

Зокрема, волонтери забезпечують лікарні та пансіонати необхідними елементами захисту – масками та латексними рукавичками. Лише до Дніпровського геріатричного пансіонату нещодавно завезли 2 тисячі масок та 5 тисяч рукавичок.

 

Геріатричний пансіонат міста Дніпра регулярно отримує допомогу від Олександра Петровського особисто та фонду «Солідарність».

Цього разу разом з Фондом такий важливий набір засобів безпеки готували представники меблевої мережі «Стол и стул».

Директор Дніпровського геріатричного пансіонату Олег Кондрашевський розповів, що дуже вдячний меценатам і волонтерам за такий подарунок, який був дуже необхідний. За словами керівника пансіонату, ця установа не належить до категорії закладів охорони здоров’я, тому не забезпечується державою масками, рукавичками та іншими засобами захисту. Пансіонат – не єдина установа, що отримала таку важливу у цей час допомогу. Цілі партії масок та рукавичок привозили до онкогематологічного та акушерського відділень Дніпровських лікарень.

Теги: Петровський Олександр Володимирович
Автор: Dnipro Inform

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео