+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Петровський Олександр Володимирович: відділення онкогематології дитячої лікарні у Дніпрі отримало захисні маски та рукавички

Петровський Олександр Володимирович: відділення онкогематології дитячої лікарні у Дніпрі отримало захисні маски та рукавички
30151 ПЕРЕГЛЯДІВ

У розпал епідемії, спричиненої вірусом COVID-19, «Солідарність» не втомлюється робити добрі справи та робити власний внесок к у покращення загальної ситуації.

Представники благодійного фонду, який створив та очолює Петровський Олександр Володимирович, подарували Дніпровській лікарні №16 такі необхідні зараз апарати штучної вентиляції легенів.

2 нових та сучасних апарати ШВЛ приїхали нещодавно до клінічної лікарні №16 міста Дніпра. Як розповідають лікарі цієї установи, у нинішній ситуації їм вкрай необхідне це обладнання. На балансі лікарні є 10 таких апаратів, але вони вже застарілі на малоефективні. З допомогою нового обладнання, яке їм безкоштовно надав Фонд, є шанс врятувати більшу кількість пацієнтів. Тож ці два інноваційних обладнання – це мінімум два життя, які найближчим часом медики лікарні зможуть врятувати. Що важливо, ці два апарати мають додаткові компресори, що здатні подавати тиск повітря на інші апарати.

 

Як розповів сам Олександр Володимирович та інші волонтери Фонду, допомога лікарні двома апаратами ШВЛ не обмежиться.

Уже найближчим часом вони привезуть до лікарні додаткове медичне обладнання. Крім того, як було відомо раніше, представники «Солідарності» регулярно постачають до лікарень міста маски, рукавички та інше захисне спорядження.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.unt

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео