+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Укрпошта не братиме гроші за зберігання посилок

Укрпошта не братиме гроші за зберігання посилок
203221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Укрпошта повідомляє про зміни умов доставки. Через карантин компанія вирішила обмежити контакти клієнтів з працівниками відділень, аби убезпечити усіх від можливості зараження вірусною інфекцією. Про це повідомили на сайті оператора поштового зв'язку.

До 3 квітня Укрпошта частково змінює умови доставки, вручення та зберігання реєстрованих поштових відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox». Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою «Судова повістка») вкладатимуть до поштових скриньок адресатів. Якщо абонентська скринька несправна, людей інформуватимуть про надходження листів через інтернет, або домашні чи мобільні телефони.

Листи з позначкою «Судова повістка» доставлятимуть відповідно до звичних правил надання послуг поштового зв’язку.

«З 17 березня 2020 р. і до закінчення карантину в усіх об’єктах поштового зв’язку плата за зберігання реєстрованих поштових відправлень, зокрема «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox» не стягується. Також безкоштовним буде зберігання вхідних (імпортних) відправлень з-за кордону», — йдеться на сайті компанії.

Під час карантину «Укрпошта» працюватиме у звичному режимі, але, зазначають у компанії, додадуться декілька правил поведінки у поштовому відділенні.

Так у відділеннях зявляться жовті лінії, за які не можна заходити, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Користувачів просять не заходити до відділення, якщо в ньому вже є черга з людей та інформують про введення «щасливих годин».

«В Укрпошті працюють «щасливі години», коли комісія за сплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Якщо у вас є така можливість, приходьте після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для коронавірусу змогли скористатися нашими послугами вранці», - прохають у компанії.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео