+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Підготовка до проведення тренінгів з українськими рятувальниками щодо експлуатації техніки

Підготовка до проведення тренінгів з українськими рятувальниками щодо експлуатації техніки
28404 ПЕРЕГЛЯДІВ

На базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Одеській області триває підготовка до проведення тренінгів з навчання особового складу оперативно-рятувальної служби.

 Спеціальне аварійно-рятувальне обладнання та техніка, які отримані у відповідності до Контракту, підписаного між Міністерством комерції Китайської Народної Республіки та Державною службою України з надзвичайних ситуацій, проходить технічне обслуговування. Співробітники ГУ ДСНС України в Одеській області здійснюють необхідну технічну підтримку та забезпечення умов роботи персоналу китайської сторони.

 Начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк 6 січня відвідав пункт розташування техніки та перевірив стан готовності Аварійно-рятувального загону спеціального призначення до проведення тренінгів. Очікується прибуття до м. Одеси особового складу територіальних органів управління ДСНС України з усіх регіонів, які у термін до 15 січня на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління будуть проходити навчання з експлуатації та обслуговування переданої китайською стороною аварійно-рятувальної техніки і обладнання.

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео