+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Доставка суші Дніпро: Як приготувати суші в домашніх умовах

Доставка суші Дніпро: Як приготувати суші в домашніх умовах
180149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Приготування суші – це не складний процес, який легко зможе опанувати будь-яка господиня. Для цього знадобляться такі інгредієнти: 

·   Рис – це основний компонент тому потрібно важно віднестися до вибору рису, адже звичайний рис не підходить для приготування суш. Існує спеціальний рис який призначений для приготування японських страв.

·   Для приготування суш можна використовувати будь яку червону рибу яка вам до смаку: лосось, сьомга, горбуша.

·   Море продукти. Можна використовувати червону ікру, ікру летючої риби, крабові палички, мідії, копчений вугор, восьминоги, кальмари, креветки, тунець — такі вишукані страви стануть прикрасою святкового меню.

·   Листи норі. Це водорості у які загортають начинку майбутніх ролів.

·   Кунжут чорний або білий можна використовувати як прикрасу готової страви.

·   Вершковий сир.

·  Також можна використовувати огірок, авокадо. Це надасть страві свіжості та аромату.

Для того щоб з’єднати усі інгредієнти вам знадобиться бамбуковий килимок та харчова плівка якою потрібно застелити килимок.

Щоб приготувати рис потрібно на одну склянку крупи додати пів чайної ложки солі, стільки ж цукру та додайте півтори склянки води. Щоб роли не розвалювалися, рис має бути клейким.

Перед приготуванням підготуйте посуд з холодною водою для того щоб рис не прилипав до рук. Дайте рису охолонути після чого можна починати готувати роли. Поки ваш рис остигає, ви можете підготувати інші інгредієнти. Наріжте рибу тоненькими смужками, соломкою подрібніть огірки й авокадо.

Викладіть на лист норі рис та начинку та починайте загортати роли. Після того як усі роли готові розріжте роли на маленькі шматочки і все страва готова. Смачного!

Автор: admin.tselishev

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео