+38 (044) 338-84-85
+38 (050) 659-94-74

+38 (096) 390-84-85
+38 (093) 929-34-44

Вивіз сміття Дніпро: Правила сортування сміття

Вивіз сміття Дніпро: Правила сортування сміття
123900 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сьогодні дуже популярно сортувати сміття у багатьох країнах світу застосовують вже давно дану практику, що успішно допомагає боротися з проблемою забруднення природи. Завдяки сортуванню сміття можна повторно перероблювати та  використовувати сталь, алюмій, папір, дерево, пластик та скляні вироби. Ось прості правила дотримання яких допоможуть  розібратися як правильно сортувати сміття та не забруднювати навколишнє середовище:

·         Перше правило з кого варто почати сортування – залежно від того з якого матеріалу зроблене сміття потрібно вкидати у відповідний бак.

·         Потрібно старатися завжди зменшити об’єм який ви викидаєте. Для цього випустіть повітря з бляшанки чи пластикової пляшки та закрийте кришечкою. Це допоможе більш ефективно сортувати сміття.

·         Відокремлюйте елементи які вироблені з іншого матеріалу. Наприклад, зніміть металеву кишку із скляної пляшки або контейнеру. Це допоможе запобігти потраплянню сторонніх домішок.

·         Перед тим як відправляти сміття до  відповідного контейнеру очистіть її від залишок їжі.

·         Також дуже шкідливим є забрудненні рештками їжі папір або картон. Не можна класти у бак який передбачений для паперу чеки, використанні серветки, оскільки це є дуже шкідливим для навколишнього середовища та має вплив такий як і розчинники чи фарба.  

·         Не варто класти керамічні та скляні вироби до баку який призначений для скла ( дзеркала, лампочки) тому що це зробить ваші старання марними.

·         Слідкуйте за правильним сортуванням алюмінієвих тар. Крім алюмінієвих матеріалів можна класти також підноси для їжі та тари з-під продуктів харчування, фольгу та баночки з-під аерозолів.

·         У бак передбачений для пластику  кладіть лише пластикові тари.

·         Також пам’ятайте про вироби з дерева такі як: ящики з-під фруктів, вина, невеликі за розміром коробки також підлягають переробці.

Автор: admin.tselishev

Послуги

© 2019 nativita

Мої відео